Hemnet tips

Tjusig vindsvåning i etage i vackra Äppelviken, Bromma.

Tjusig vindsvåning i etage i vackra Äppelviken, Bromma: Hoppas alla haft en underbar helg och nationaldagsfirande förra veckan. Vädret gick inte att klaga på under nationaldagen eller hur? Nu hoppas vi att solen håller i sig och att denna sommar blir minst lika bra som föregående år. Men nog om vädret. 
Kika också in tidigare hem och inspiration Sekelskiftstvåa i hjärtat av Söder på Tavastgatan 29A >>
Vi har idag fått in ett tips på en underbar vindsvåning i etage placerad i det vackra området Äppelviken i Bromma. Äppelviken är känt för sina underbara hus och den fantastiska grönska som omringar området utanför centrala Stockholm. I denna våning med två rum och kök på 65 kvadratmeter hittar vi stora spröjsade sovrumsfönster att vakna upp till.  Den rustika trätrappan upp till loftet och den mysiga kaminen ger nästan hemmet en charmig villakänsla. Även det blommiga kaklet i badrummet skapar en mysig och romantiskt stämning i hemmet.

Lite kort om Bromma

Bromma även kallat Brommalandet är en närförort inom Västerort i Stockholms kommun som utmärks bland annat av dess trädgårdsstad, ett läge intill Stockholms innerstad och närhet till Mälaren och flera naturreservat. Bromma har, enligt statistik från 2013, cirka 71 000 invånare. Inom Stockholms kommun utgör Bromma ett stadsdelsområde omfattande stadsdelarna Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bromma Kyrka, Bällsta, Eneby, Höglandet, Mariehäll, Nockeby, Nockebyhov, Norra Ängby, Olovslund, Riksby, Smedslätten, Stora Mossen, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda, Ulvsunda industriområde, Åkeshov, Åkeslund, Ålsten och Äppelviken.
Område: Äppelviken, Bromma
Storlek: 65 kvadratmeter boyta
Rum: Två rum och kök
Pris: 4 500 000 sek (Säljarens begärda pris)
Mäklare: Nooks
Kolla in mäklarens egna hemsida för fler bilder och mer information om boendet i Äppelviken, Bromma här >>

Säljarens beskrivning av Äppelviken och hemmet

HUR ÄR DET ATT BO JUST HÄR?

De stora spröjsade sovrumsfönstren, trätrappan upp till loftet och den mysiga kaminen ger hemmet en villakänsla. Favoritspoten är att sitta på loftet och kika ner på vardagsrummet och matplatsen.

HUR ÄR DET ATT BO I BYGGNADEN?

Gulliga grannar och en lummig innegård.

HUR ÄR DET ATT BO I OMRÅDET?

Nära till en mysig båthamn och mini-klippor – perfekt för spontanbad på sommaren. Trevlig personal på Café Park där man kan äta en leverpastejssmörgås och läsa tidningen i solen. En av Stockholms godaste pizzor finns på Pizzeria Vedugnen. Och just det, galet god glass hittar man på Scarfo i Ålsten!
Text Nooks.se
Nooks-appleviken-13
Nooks-appleviken-10
Nooks-appleviken-05
Nooks-Äppleviken-09
Äppelviken i bromma till salu
Äppelviken bromma lägenhet
Bilder Nooks.se

Related Posts