Filtrera

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Köp inredning från Svensk Marmor

Välkommen till varumärket Svensk Marmor. En två miljarder år gammal kärlekshistoria. Ja i alla fall om man ser till det material som detta varumärke använder sig av. Detta varumärke tillverkar nämligen sina produkter med 100 procent Svensk marmor. Direkt från urberget till stilren heminredning tas den så kallade Ekebergmarmor. Detta varumärke är vi på Industrihemmet stolta att få presentera då varje produkt vi säljer är unik i sitt slag. Då marmor är en natursten så skiljer sig alla produkter i mönster.

Här hittar du stilren och tidlös design som passar in i alla hem och rum. Du hittar allt från snygga glasunderlägg och ljushållare till sängbord och förvaringsaskar. Den två miljarder år gamla Ekebergsmarmorn är bruten två mil utanför Örebro. Hela processen fram till färdig produkt sker I Sverige, med stort hantverkskunnande och expertkunskaper.

Något som också är fantastiskt med Ekebergsmarmor är att den är extra tålig mot vatten. Rolig kuriosa är att Kungliga Dramaten i Stockholm och Grand Hotels golv är byggt med samma marmor som du kan köpa här. Svensk Marmor har därför blivit en ovärderlig designfavorit i tusentals hem runt om i Sverige.