Filtrera

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Köp inredning från Strömshaga

Ute efter snygg heminredning från Strömshaga? Strömshaga är ett varumärke som idag lever vidare i samma stil och atmosfär som den dagen det grundades 1973. 1987 började företaget att specialisera sig på egen designad hemtextil på grossistsidan, vilken såldes i mitten av 90-talet och idag drivs under ett annat namn.

Detta varumärke drivs av visionen att kunna bidra med en unik känsla till varje hem med inspiration tagen från svunna tider. Lantlig, industriell och retro heminredning ligger dem varmt om hjärtat för tillfället. ett brett sortiment av kuddar, fotogenlampor, hyllor och en massa annat skoj.

Hos oss på Boldliving.se hittar du ett handplockat sortiment av härliga produkter från detta varumärke. Perfekt framtagna för att passa väl in i det skandinaviska hemmet. Har du några frågor om produkterna ovan eller om vår butik så finns vår hjälpsamma kundtjänst redo att hjälpa dig alla vardagar mellan 09:00 till 17:00. Du hittar den via chat till höger eller mail högst upp i menyn på denna sida.