Filtrera

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Sandsten belysning

Köp belysning från Sandsten

Är du ute efter fantastiska lampor från Sandsten? Ett skandinaviskt varumärke från svenska västkusten. SANDSTEN har skapats med inspiration från västkustens vackra vyer och tidlös skandinavisk design. Detta resulterade i naturligt rena linjer som ger ett elegant inslag i hemmet.

Deras produkter har en linje av metaller i guld, silver och svart som framhäver stilrena detaljer som gör dessa verk till mer än bara belysning – de bildar ett komplement i så väl inredning som i hemmets arkitektur.

Det frostade glaset skapar en dämpad, varm känsla och tack vare den integrerade dimmern anpassas ljuset för just ditt hem.

Låt ditt hem skapa uppmärksamhet år efter år med hjälp av stilrena, tidlösa och eleganta lampor från ett svenskt varumärke. Kanske kan Smarholmen Taklampa, Guld vara något för dig?

Har du frågor eller funderingar om någon av våra produkter eller kanske om vår butik? Då hittar du vår kundtjänst antingen genom e-post, chatt, Facebook eller telefon. Vi ser till att alltid hjälpa till och svara på dina frågor. Hos oss har du alltid öppetköp, snabba leveranser och enkla returer. Lycka till och hoppas du hittar en härlig lampa från Sandsten som passar just ditt hem.