Filtrera

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Tips på doppresenter online

Letar du doppresent? Då har du kommit helt rätt. Hos oss på Boldliving har vi samlat några noga utvalda doppresenter som absolut kommer uppskattas. När det är dags för dop är det viktigt att ge något som är fint men samtidigt betyder något. Ekologiska produkter tillverkade utav hållbara material.

Gåvor åt barnet

Dopgåvor kan vara lite allt möjligt. Det kan vara prydnadsföremål som barnet förr med sig under hela livet. Tips på några bra presenter kan vara våra vackra ljusstakar från Hilke Collection i antingen äkta mässing eller silver. Kombinera dessa tillsammans med herrgårdsljusen i valfri färg för lite extra lyx. Annars är det en klassiker med vackra bestick i silver och guld. Dessa kommer från det anrika varumärket Gense.

Inred i barnrummet

Om du inte är intresserad av att ge bort skedar och ljusstakar har vi självklart något för dig med. En rolig detalj kan vara att förbereda det barnrum som familjen har satt upp i hemmet. Våra vackra bebisfiltar i ekologiskt material eller varför inte ett roligt och mjukt sittdjur. En inredning och leksak som kommer följa med många år framåt. Det är verkligen roligt och inspirerande att köpa presenter till små barn och nyfödda bebisar. I vårt utbud finns det mycket att hämta inspiration ifrån.

Skötsel av presenten

Helt beroende på vad du väljer att handla för sorts doppresent så är det viktigt med skötsel. Om det inte finns med en beskrivning i paketet (vilket det gör i många av våra produkter) kan det vara bra och informera om detta till mottagaren. Ljusstakar i mässing och silver kan behöva lite kärlek då och då för att upprätthålla sin glans. Vissa vinglas tål inte maskintvätt och detsamma gäller bestick i trä. Om du är osäker eller vill veta mer om skötsel av någon produkt kan du alltid höra av dig till oss på chatten eller på mail. Vi ser till att hjälpa dig och besvara alla dina frågor om skötsel.

Stort lyckta till med ditt köp av kanske de absolut finaste doppresenterna i Sverige.