Filtrera

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Tips Bröllopspresent

Ute efter smarta tips på bröllopspresent? Då har du kommit helt rätt. Hos oss på Boldliving.se älskar vi prylar som ska ges bort. Speciellt när det är till så viktiga fester som ett bröllop. Vi har här samlat de produkter från oss och våra varumärken som passar perfekt till att ge bort i bröllopspresent.

Välj och vraka nedan bland några av de absolut vackraste och lyxiga produkter från välkända varumärken. Om du behöver hjälp eller vill fråga oss om råd har vi en trevlig och hjälpsam kundtjänst som mer än gärna svara på dina frågor och funderingar. Du hittar oss via chatten till höger nedan eller via mail info@boldliving.se.

Tips på bröllopspresenter

Att få gå på bröllop är alltid en fantastisk tillställning. Att också få köpa något riktigt fint till brudparet är minst lika roligt. Ibland kan det vara svårt att hitta något som passar, även om det finns en inköpslista att gå efter. Genom att bröllop är en så stor händelse i livet är det viktigt att man hittar något som verkligen passar. Självklart ska den också vara lite exklusiv.

Presenter till bröllopsparet

Ibland kan det vara svårt att komma på vad man ska ge brudparet. Ett tips är att fokusera på att ge presenter som kan komma till användning långt efter presenten givits över. Några exempel på passande bröllopspresenter är våra snygga ljusstakar i äkta mässing och äkta förnicklad mässing (silver). Ljusstakar är en present som paret kommer få användning för länge. Eller kanske är det vinglas som passar bättre? Våra vackra glas passar utmärkt ihop med de snygga glasunderläggen i marmor och mässing.

Mixa olika presenter

Om det är svårt att komma på någon enstaka bröllopspresent är det alltid ett bra alternativ att kombinera ihop något. En idé är exempelvis att köpa en ljusstake eller två tillsammans med ett par snygga herrgårdsljus i valfri färg. Eller varför inte ett bestickset från exklusiva Gense. Hos oss på Boldliving vill vi kunna erbjuda en rad olika förslag på presenter som passar alla. Ett par vinglas tillsammans med ett vinställ eller en finare flaska vin är också en rolig kombination. .

Skötsel av presenten

Helt beroende på vad du väljer att handla för sorts bröllopspresent så är det viktigt med skötsel. Om det inte finns med en beskrivning i paketet (vilket det gör i många av våra produkter) kan det vara bra och informera om detta till mottagaren. Ljusstakar i mässing och silver kan behöva lite kärlek då och då för att upprätthålla sin glans. Vissa vinglas tål inte maskintvätt och detsamma gäller bestick i trä. Om du är osäker eller vill veta mer om skötsel av någon produkt kan du alltid höra av dig till oss på chatten eller på mail. Vi ser till att hjälpa dig och besvara alla dina frågor om skötsel.

Stort lyckta till med ditt köp av kanske de absolut finaste bröllopspresenterna i Sverige.