Hemnet tips

Vackert gårdshus på 56 kvm till salu på Mosebacke

Vackert gårdshus på 56 kvm till salu på Mosebacke: Äntligen! Nu har vi återigen ett fantastiskt litet gårdshus till salu i Stockholm igen. Efter en liten tid av tystnad på marknaden tar sig nu ytterligare ett gårdhus sig in på bosajterna. Senast vi publicerade ett objekt som detta var i augusti. Om ni missade denna så har vi lagt in en länk nedan till gårdshuset på Mariatorget på Södermalm som såldes tidigare i år. 
Det har hänt mycket i detta lilla hus sedan det användes som stall under slutet av 1800-talet. Gårdshuset som ligger på Södermalm i Stockholm, närmare sagt på Mosebacke har en boyta på 56 kvm. Det är värt att nämna att Mosebacke är en av Stockholms mest attraktiva adresser och smakar det som kostar det. Säljaren har begärt ett utgångspris på 5 950 000 kr. Ett pris som är över snittet för stadsdelen. Men det är heller inget vanligt objekt. Kika in bilderna nedan och njut av hur fantastiskt vackert man kan bo i ett eget hus mitt i storstan.
Område: Mosebacke, Södermalm (Stockholm)
Storlek: 56,4 kvm boyta
Rum: 2,5 st
Pris: 5 950 000 kr (Utgångspris)
Mäklare: Husman Hagberg
Besök mäklarens hemsida för mer information och fler bilder på objektet >>
Här beskriver mäklaren själv det vackra gårdshuset på Mosebacke i Stockholm:
Eget gårdshus från 1800-talet på en av Stockholms mest attraktiva adresser, granne med Mosebacke på Södermalm! Fristående eget kulturmärkt 1800-tals stall beläget på en mycket fin och lummig innergård. Huset är totalt renoverat och anpassat till dagens höga standard. Boendet är belägen på en lugn gata i kulturberikade kvarter med flertalet populära restauranger, cafeér, gallerier och utkiksplatser från Mosebacke. Varmt välkomna att bo i en liten villa mitt i stan!

Gårdshuset på Mosebacke

HALL

Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Majestätiskt bemötande då man kliver in i detta 1800-tals hus genom ytterdörren som är ny oc håterskapad i likhet med originaldörren. På golvet ligger ljusgrå natursten med golvvärme.

KÖK

Fräscht kök med bra förvaring bakom alla skåpluckorna i vitt. Här finns en hel kyl och hel frys i vitt, inbyggd varmluftsugn i vitt, glaskeramikhäll med 4 plattor, fläkt i svart, inbyggd diskmaskin och diskho i rostfritt. Ovan bänkskivan i mahogny finns ett vitt kakel. På golvet ligger ljusgrå natursten med golvvärme. Ljus strålar in över köket via ett stort fönster som vetter mot innergården.

SOVRUM/KONTOR

Sovrum som rymmer ordentlig dubbelsäng samt garderob och skrivbord. Kan även användas som kontor, studio, walk in closet eller liknande. Även här ligger ljusgrå natursten med golvvärme.

BADRUM

Superfräscht helkaklat badrum med svart cararramarmor på golvet med golvvärme och vitkaklade väggar. Gjutbadkar med vita tassar och dusch, handfat, spegelskåp och wc-stol.
ÖVRE PLAN, charmig trappa med fönster leder upp till övervåningen.

VARDAGSRUM

Fantastiskt vardagsrum med charmigt lutande tak, nytt takfönster, framtagen vitputsad mur och synliga mörka original bjälkar. Här erbjuds goda möjligheter för möblering av soffgrupp med soffbord och tv-bänk, samt arbets/bibliotekshörna. På golvet ligger vackra furuplank.

SOVRUM

Oerhört mysigt sovrum med gott om plats för större säng samt garderobsvägg. Charmigt lutande tak, framtagen vitputsad mur och synliga mörka original bjälkar samt fönster mot den fina innergården. På golvet ligger vackra furuplank
Text Husmanhagberg.se
vackert-gardshus-pa-56-kvm-till-salu-pa-mosebacke-1
vackert-gardshus-pa-56-kvm-till-salu-pa-mosebacke-2
vackert-gardshus-pa-56-kvm-till-salu-pa-mosebacke-3
vackert-gardshus-pa-56-kvm-till-salu-pa-mosebacke-4
vackert-gardshus-pa-56-kvm-till-salu-pa-mosebacke-5
vackert-gardshus-pa-56-kvm-till-salu-pa-mosebacke-6
vackert-gardshus-pa-56-kvm-till-salu-pa-mosebacke-7
vackert-gardshus-pa-56-kvm-till-salu-pa-mosebacke-8
vackert-gardshus-pa-56-kvm-till-salu-pa-mosebacke-9
Bilder Husmanhagberg.se

Related Posts