Tips på trådlösa hörlurar billigare Airpod (TWS i12)
Presenttips

Tips på trådlösa hörlurar billigare Airpod (TWS i12)

(Produkten TWS I12 har utgått och ersatts av en variant med bättre ljud och längre batteritid. Du hittar den nya versionen av hörlurarna en bit ner på sidan eller i vår butik) Tips på trådlösa hörlurar billigare Airpod (TWS i12): Julen börjar närma sig och med det också inköpen av årets julklappar. Förra året var det en produkt som var slut i nästan alla butiker runt om i Sverige. En produkt som inte gick att få tag i varken i fysisk butik eller online. Ja vi pratar om Apple Airpods. Men vi har alternativet som kostar endast en fjärdedel och levererar förstklassigt ljud.

I år har vi tillsammans med svenska företaget iCase experter på mobilskal laddad upp med en av vår absoluta storsäljare. Våra Trådlösa hörlurar med Bluetooth 5 är ett perfekt alternativ till originalet Apple Airpods. Design, storlek och funktion är i princip identiskt med Airpods. Vi ska i denna artikel försöka förklara alla delar och funktioner som våra trådlösa hörlurar erbjuder så du kan vara säker med ditt köp.

 

Ända sedan Apple först introducerade sina trådlösa hörlurar har vi sett en mängd av de så kallade “billigare alternativen” översvämma marknaden. Tidningar och teknikmagasin har testat och granskat modell efter modell och nu kommit fram till att de absolut bästa är TWS-serien. Därför är vi på Boldliving glada över att kunna erbjuda det senaste tillskottet till TWS sanna trådlösa hörlurar – TWS i12 Bluebox. Sanna trådlösa Bluetooth-hörlurar med fantastiska funktioner.

 

Vad är egentligen trådlösa earbuds?

Om du är ny med termen “earbuds” är det kortfattat hörlurar helt utan sladd som parkopplas med varandra och din smartphone.

TWS I12 – det närmaste du kommer Apple Airpods

Våra I12 TWS trådlösa hörlurar är nog det närmaste du kommer att efterlikna Apple Airpods 2. Det är den senaste modellen från TWS som nu är ännu mer kompakta än de tidigare – i10 TWS. Hörlurarna har en storlek på endast 5.4 x 4.3 x 1.4 cm och väger bara 80 gram. Tack vare den mindre storleken och lättare vikt sitter hörsnäckorna mer bekvämt i dina öron och är ett bra komplement till din träning. Hörlurarna lägger också mindre tryck på dina öron och orsakar inte svettningar även efter omfattande användning. Våra I12 TWS har även vattenskyddsklassificeringen IPX6 Rating.

Trådlösa hörlurar In-Ear med Bluetooth

Funktioner TWS i12

Precis som den dyrare varianten har våra hörlurar alla de nödvändiga funktionerna du letar efter. Automatisk parkoppling med din smartphone, touch på båda hörlurarna för byte av låt, paus/play, svara/lägg på samtal, höj/sänk volym. Du kommer åt funktionerna med olika sekvenser av touch på hörluren (allt detta står i manualen). Hörlurarna är också kompatibla med Apple Siri om det är något som intresserar dig. Laddning sker via samma laddare som Airpods och din iPhone (lightning) så ingen mini-usb som många andra kopior laddas genom.

En stor fördel med dessa som är värd att nämna är att de trådlösa hörlurarna är fullt funktionella med båda Android och iPhone, smart eller hur. Du kan alltså även med en Android-telefon använda dessa precis på samma sätt som dem med iPhone.

Ljudet är av förstklassig kvalitet både när det gäller lyssnande av musik eller samtal. Visst är det så att Apples variant har en aning bättre ljud men för att betala en fjärdedel av priset så har kvaliteten på TWS i12 fått högsta betyg.

Trådlösa hörlurar In-Ear med Bluetooth

Är dem värda ett köp?

Våra Trådlösa hörlurar med Bluetooth kostar just nu på rea 599 kr jämfört med Apple airpod 2 som landar på ca 2000 kr. Som ni läst ovan är det inte så värst många väsentliga skillnader när det gäller design, beröringskontroller och till och med ljudkvalitet. Självklart finns det skillnader som trådlös laddning etc men vi tycker att våra trådlösa hörlurar erbjuder ett mycket trevligt alternativ om du inte vill lägga 2000 kr på ett märke.

Du hittar hörlurarna till rabatterat pris här!