Inspiration

Sponsrad: IKEA SVÄRTAN – en ny kollektion med inspiration från Indien

IKEA SVÄRTAN – en ny kollektion med inspiration från Indien: Som många nog redan vet så lanserades den nya IKEA-katalogen 2017 för inte så länge sen. En katalog fylld med riktigt fina och funtionsmässiga möbler. Mer om det Ikea katalog 2017 hittar ni i en tidigare artikel där vi också listar våra favoriter som vi också kommer bli nästa årets storsäljare. Läs mer och se dessa genom att trycka på länken ovan.


Nu går vi in i den härliga årstiden höst och det betyder att vi kommer få se en massa ny härlig inredning från flera återförsäljare. IKEA är inget undantag och redan idag kan vi ta del av deras nya höstkollektion. I denna kollektion har formgivaren Martin Bergström tillsammans med ett gäng duktiga designstudenter i Indien tagit fram härliga mönster som kommer igen i mattor, bäddtextiler och prydnadskuddar. Förutom detta får vi också ta del av fantastiska skålar och glas som går i samma tema.
Mönstret som vi ser har inspirerats av urbana landskap som bjuder in oss med kollektionen SVÄRTAN att utforska en annan sida av Indien bortom de starka färgerna som vi vanligtvis förknippar landet med. I kollektionen så används bara svart, vitt och grått och består till mesta dels av sängkläder, mattor, skålar, glas och metalldekorationer. En kollektion som gör ditt hem både mångsidigt och unikt i sitt slag.

Kollektionen SVÄRTAN

Det gäller att vara snabb med att ta del av kollektionen SVÄRTAN då IKEA endast kommer att ha den tillgänglig under en kortare period, dvs en ”Limited Edition”. Försäljningen kommer att starta från den 9 september i år.
Kika på videon ovan och ta del av de vackra inredningsdetaljerna från den nya kollektionen. Kanske kan du längta dig bort till det soliga och fantastiska landet i öst.
* SVÄRTAN är en tillfällig kollektion med få utgåvor, och kan därför snabbt ta slut.
Detta är ett sponsrat inlägg och video från inredningsföretaget IKEA.

Related Posts