Snygga fodral till Apple Airpods
Inredningstrender

Snygga fodral till Apple Airpods

Sommaren börjar lida mot sitt slut även om värmen ser ut att hålla i sig in i september. De flesta är nu tillbaka till arbetet och skolorna satte igång nu i veckan.

Under sommaren har vi haft en rad mycket populära produkter att erbjuda att inte tala om våra fantastiska slip-on sneakers i 4 färger. Men nu kommer nästa populära produkt som redan börjat ta fart ordentligt. Våra mycket snygga fodral till Apple Airpods om erbjuds i 16 härliga färger. Allt från klara, ljusa korall och rosa till mörkare svart, royal blue och midnight. Dessa skal till Apple airpods är framtagna i hållbart silikon och skyddar dina värdefulla hörlurar från repor, smuts och vatten. Med silikonet blir också fodralet inte så halt som det kan vara i sin original förpackning.

Snygga fodral airpods i 16 färger

Våra Apple Airpod skydd är just nu på kampanj och går att klicka hem för endast 89 kr ink frakt. Precis, det är nämligen alltid fri frakt på dessa fodral.
Leverans är precis som alltid inom 1-3 dagar och dem kommer rakt ner i din brevlåda. Så du slipper gå till ombud för att hämta ut dessa.

Du hittar alla färger här nedan. Fler trendiga och populära produkter från oss på Boldliving.se kommer att utannonseras under hösten.

Vi har även lanserat en ny kategori i menyn som heter “Alltid fri frakt”. Där finner du produkter som alltid är på fri frakt oavsett ordervärde.

Spana också in alla våra nyheter från Formex 2019. Det är en massa otroligt vackra inredningsprodukter på ingång till butiken. Du kommer inte vilja missa dessa då många endast kommer finnas i ett fåtal ex. Många av årets produkter är nämligen i “limited edition” och kommer gå att klicka hem för ett mycket överkomligt pris.