Inspiration|Trender

Sebastians 5 inredningsfavoriter våren 2016

5 inredningsfavoriter våren 2016: Som VD och grundare av Roomly.se är det viktigt att hålla sig uppdaterad med alla de senaste trenderna och inredningarna. Dessa kunskaper ska vi sedan förra vidare till er besökare på ett snyggt och enkelt sätt som gör det kul. Vi som jobbar med sajten idag är alla mycket intresserade av inredning och design och möts av hundratals olika typer av möbler varje dag både på webben och i det verkliga livet.

» Läs också Så inreder du din uteplats 2016
Idag är det Sebastian Plengier Ehrnfelt, dvs min tur att dela med mig av mina personliga 5 toppfavoriter på ämnet inredning denna vår 2016. Min lista hittar ni nedan!

1. DIY Taklampa från House Doctor

DIY pendel
En underbar taklampa från det trendiga varumärket House Doctor. DIY är en mycket populär belysning som på senare tid duktigt visats upp i många inredningstidningar. Har ingen idag men är absolut ett toppval på min inköpslista.
Se produkten här!

2. Apart Väggfäste 2-Pack

Apart hylla, vit marmor/mässing
 
Hyllor är kanske ett av dem bästa valen för snygg synlig förvaring. Till vår och sommar kan man här placera lite gröna växter som ger både liv och färg i bostaden. Då är dessa väggfästen ett underbart val. Det behövs bara en snygg skiva att sätta dit. Dessa kan ni köpa på närmaste byggvaruhus där de också sågar till skivan för att passa måtten.
Se produkten här!

3. Decotique Abstract P2 Skåp

132670.jpg
Förvaring kan man inte få för mycket av. Detta är oftast något som måste utökas. Och se då till att köpa något som också är både funktionellt och snyggt. Det här skåpet från Decotique är en favorit. Finns i flera färger och passar fint in i vår och sommar.
Se produkten här!

4. Bistro Metal Stol från Fermob

Bistro Metal stol, turquoise
Vår och sommar ska man spendera utomhus så mycket som möjligt om vädret tillåter. Då är det viktigt att man har rätt möbler på balkong, terrass eller i trädgården. Jag som bor i lägenhet med balkong har därför dessa favoriter på min uteplats. Snygga metallstolar från Fermob som finns i flera härliga färger. Håller bra mot vind och regn!
Se produkten här!

5. Bistro utomhusbord från Fermob våren 2016

Bistro bord 71x71, turquoise
Självklart ska man också ha ett tillhörande utomhusbord till stolarna ovan. Då har Fermob en massa härliga bord i olika färger och storlekar som passar ihop med stolarna. Finns också i runda former om man önskar det. Lycka till med inredning av utomhusmöblerna och hoppas att denna vår och sommar bli soligare än någonsin.
Se produkten här!
Trevlig vår & sommar 2016!!!

Related Posts