På Boldliving tillämpar vi prisgaranti

Vad innebär prisgaranti?

Boldliving tillämpar prisgaranti på hela sortimentet. Med prisgaranti innebär det att vi regelbundet kontrollerar konkurrenternas priser, så att våra priser aldrig ska vara högre än våra konkurrenter. Om du köper en vara på Boldliving och hittar samma vara till ett lägre pris någon annanstans erbjuder vi samma pris på den produkten.

Hos oss kan du därmed handla tryggt och säkert utan att någonsin oroa dig för prissättning över marknadspris.

Följande villkor måste uppfyllas för att erbjudandet om prisgaranti ska gälla:

  • Butiken med det lägre priset måste vara en svensk butik, det vill säga en butik med svensk Momsregistreringsnummer (VAT-nummer), oavsett om det är en internetshop eller en fysisk butik. Erbjudandet om prisgaranti omfattar inte auktionsfirmor eller dylikt. Det får ej vara en marknadsplats som inte erhåller egna produkter.
  • Produkten med det lägre priset måste vara av exakt samma modell, tyg, färg, material, storlek och antal som du köpt hos Boldliving. Priset i den andra butiken måste vara ordinarie pris, erbjudandet omfattar inte reavaror, kampanjvaror eller dylikt. Om det tillkommer en frakt- eller administrationskostnad (vilka Boldliving inte har) måste detta räknas in i priset för produkten för att erbjudandet om prisgaranti ska kunna tillämpas.
  • För att utnyttja Boldliving:s garanti, måste Boldliving erhålla kontrollerbara uppgifter om att varan finns att köpa till ett lägre pris, t.ex genom en annons, länk etc.
  • Erbjudandet om prisgaranti gäller i 11 dagar efter den dagen då du lade ordern på Boldliving.se. Orderdatum är det datum du då lade ordern på www.boldliving.se.

För att utnyttja Boldliving:s prisgaranti, beställer du dina varor precis som vanligt på Boldliving.se. Kontakta Boldliving:s kundtjänst med en länk eller annat underlag från butiken där du fann den billigare produkten. Vi undersöker informationen och återbetalar mellanskillnaden när uppgifterna verifierats.

Boldliving förbehåller sig rätten att vid vilket tillfälle som helst ändra, anpassa och avsluta erbjudandet om prisgaranti.