Presenttips på Kryddkvarnar i mässing och koppar
Presenttips

Presenttips på Kryddkvarnar i mässing och koppar

Presenttips på Kryddkvarnar i mässing och koppar: Idag kan vi meddela att vi utökar vårt härliga sortiment av inredning och designprodukter med sex stycken olika kryddkvarnar i både mässing och koppar. De snygga kryddkvarnarna kommer från ett svenskt varumärke Designinline och är mycket populära i de svenska köken. Låt oss visa!

Designinline är ett svenskt varumärke som fokuserar på att tillverka fantastiska kökstillbehör, kryddor, olivoljor och annat smått och gott. Perfekta presenttips att ge bort i både födelsedagspresent, inflyttningspresent, julklapp eller något hela annat. Det är också något som du inte får glömma ge till dig själv också. Våra kvarnar som just kommit in i sortimentet på Boldliving.se finns i färgerna blank mässing och blank koppar.

Gourmetkvarnen är tillbaka

Förutom det vackra färgerna så kommer kvarnarna redan fyllda med fantastiska kryddor. Valen som finns att köpa är Svartpeppar, Himalayasalt och Havssalt. Med våra kvarnar kan du själv bestämma vilken sorts malning du vill ha. Undertill finns nämligen en knapp som du vrider på för att få grovmalet krydda eller finmalet. Klassikern Gourmetkvarnen är kvar, med sitt ställbara keramiska kvarnverk blir den en god kamrat i köket! Finmalet eller grovmalet gör stor skillnad på snabba rätter eller långsamma kok. Även som bordskrydda har den gjort succé, nymalda kryddor doftar fantastiskt!

Kolla in dessa designfavoriter som nu finns i lager hos oss. Här nedan hittar du alla val och färger som finns att köpa hos oss på Boldliving.se

Kryddkvarnar i mässing och koppar

Kryddkvarn Silver

259  SEK
Välj alternativ

Related Posts