Om oss på Boldliving.se

Om Boldliving

Vi på Boldliving lever med ett brinnande intresse för inredning och design. Butiken grundades 2016 och är ett svenskt företag med säte i Stockholm. Vårt stora fokus ligger i att kunna erbjuda både modern, industriell och nordisk design till ett mycket förmånligt pris online. Vårt team jobbar därför noga med att plocka fram handplockade produkter från kända etablerade leverantörer globalt.

Med nyfikenhet studerar vi dagligen inredningstrender i allt från sociala medier till mässor runt om i Sverige. Genom att också hålla nära samarbeten med inredningsbloggare och frekvent närvaro i sociala medier har vi fått en ovärderlig insyn och förståelse av heminredning. Något som gör att vi kan tillfredsställa alla typer av behov och nivåer med vårt sortiment. Om du är på besök under mässor som Formex är det inte ovanligt om du ser vår logga sticka upp från något bås. Kom då gärna förbi och prata lite och ta en kopp kaffe så berättar vi lite mer om Boldliving för dig.

Historia

Boldliving grundades 2016. Vi har många år av erfarenhet inom design och heminredning. Genom att också driva en av Sveriges största marknadsplatser av inredning och möbler på nätet kan vi följa trender och nyheter. Vi ville genom inspiration kunna erbjuda trendig inredning till ett mycket förmånligt pris online.

Efter en tid av mycket analys och omvärldsbevakning kunde vi hitta olika stilar som våra kunder önskade. För att hålla ner priserna såg vi till att koppla ihop vår butik med några av de främsta leverantörerna av möbler och inredning.

Miljö och etiskt ansvar

Hos oss på Boldliving.se är det otroligt viktigt att följa reglar och etiska riktlinjer för vår miljö. Därför har vi lagt ett stort fokus på att följa de direktiv som gäller inom EU och Sverige gällande material och fraktlösnignar. Vi jobbar kontinuerligt på att bli ännu bättre och hitta lösningar tillsammans med våra partners för att kompensera miljöpåverkan inom e-handel. Vi besöker kontinuerligt de leverantörer och fabriker vi samarbetar med för att säkerställa förhållanden, löner m.m och att fabrikerna följer landets lagar och Code of Conduct. De fabriker som samarbetar med Boldliving och Roomly AB har även tillverkning åt ett flertal stora Skandinaviska detaljhandelsbolag vilket skapar bättre förutsättningar att få igenom krav.

Vi skickar våra orders med klimatvänligt emballage i samarbete med ClimatePartner. Mer information om detta finns att ta del av på emballage skickat av oss.

Vision

Visionen hos oss på Boldliving är att göra din köpupplevelse enklare och billigare. Vi vill kunna erbjuda våra kunder ett stort och varierande utbud av heminredning i strävan mot en mindre stressig vardag.

Vår långsiktiga vision med Boldliving är att bli en ledande aktör i Sverige för inredning och belysning till rimliga priser online. Att förse våra kunder med ett brett utbud av både funktionella och snygga inredningsdetaljer.