Inspiration

Mini tvåa om 34 kvm på Döbelsgatan i Stockholm

Mini tvåa om 34 kvm på Döbelsgatan i Stockholm: Det har varit lite segt på bomarknaden under hösten. Det har legat en del objekt ute men köparna verkar ligga på lågvarv. Vi publicerade förra veckan en fantastisk lägenhet i Midsommarkransen med härlig personlig ”Touch”. Som många av läsare säkert märkt så försöker vi alltid uppmuntra mer personlighet i hemmet. Att inte möblera och inreda efter någon inredningstidning eller blogg. Om det känns svårt kan ni försöka blanda olika inredningar ni snappar upp från exempelvis oss här på Roomly.se :).
» Drömlägenhet i Midsommarkransen till salu
Idag har vi hittat ett objekt som står ut från mängden. En liten tvåa i Stockholm på 34 kvm. Nyrenoverad med compact living i fokus, det gillar vi. Objektet ligger ute till försäljning av den lite unika mäklarsajten Nooks. Tjänsten där säljare kan lägga ut sina objekt som ”kanske” är till salu. Dvs se om intresset hos köpare finns. Lägenheten är bara så fin, bara den blåa färgen gör hela lägenheten till en älsklingsplats. Ni får kika på bilderna nedan. Älskar det lilla mysiga sovrummet med plats för en större säng, sängbord och lite växter.
Område: Vasastan, Stockholm
Storlek: 34 kvm boyta
Rum: 2 st
Pris: 3 500 000 kr (Begärt pris)
Mäklare: Nooks
Se fler bilder och läs mer om objektet på mäklarens hemsida >>

Ägarens egna ord:

Hur är det att bo just här?

Hela lägenheten är målad i en matt, mineralbaserad blå färg som ger den olika karaktär beroende på ljuset utifrån. Trots sin storlek är lägenheten välplanerad med ett rymligt vardagsrum, separat sovrum och köket som är placerat i hallen. På så vis utnyttjas ytan i så hög grad som möjligt, eftersom hallen oftast är en genomfart.

Hur är det att bo i byggnaden?

”Föreningen är rätt ny, men det är god grannsämja och de flesta är positiva till förändring och utveckling av fastigheten, vilket känns bra. Senare i år kommer man att bygga balkonger och vinden kommer göras om vill våningar. Min lägenhet kommer få en fransk balkong eftersom den ligger på första våningen mot föreningens andra innergård. Innergården kommer till sin rätt på sommaren med all sin grönska. Det finns uteplats, grill och sittplatser i nästan alla hörn.

Hur är det att bo i området?

Precis vid Odenplan, så allt finns på promenadavstånd.
Text från nooks.se

Mysigt sovrum med härligt grönt

nooks-dobelnsgatan-53a-18

Matplats med plats för den trevliga middagen på Döbelsgatan

nooks-dobelnsgatan-53a-08

Väggen som avskärmar sovrummet. Älskar drinkvagnen

nooks-dobelnsgatan-53a-13

Vardagsrummet med plats för matplats och soffa

nooks-dobelnsgatan-53a-07

Hall med kök längs väggen

nooks-dobelnsgatan-53a-25

Garderob med smart dold förvaring

nooks-dobelnsgatan-53a-10

Plats för soffa eller fåtöljer

Nooks Döbelsgatan

Det detaljrika köket i lägenheten

Nooks Döbelsgatan 53a

Ljusinsläpp i köket på Döbelsgatan

nooks-dobelnsgatan-53a-04

Köket med en personlig touch

nooks-dobelnsgatan-53a-01
Bilder från nooks.se

Related Posts