Hemnet tips

Underbar lägenhet på Lill-Jans plan 3A till salu

Underbar lägenhet på Lill-Jans plan 3A till salu: Om ni är ute efter en snygg, modern 2a i Stockholms området har vi här hittat ett riktigt drömboende. Lägenheten som vi kan se på bilderna är nyrenoverad med otroligt exklusiva och kvalitativa material. Allt från dem där vackra mässingskranarna i köket till marmorväggarna i badrummet. Bostadsrätten som ligger på Lill-Jans Plan i Stockholm är en tvårummare på 64 kvadratmeter med balkong mot grön innergård. Förutom de bevarat charmiga detaljerna så har lägenheten fått sig ett rejält designlyft i både kök, vardagsrum, badrum och sovrum. Den vackra fastigheten är sekelskifte anno 1980-någonting och utsmyckas av typiska detaljer både utvändingt och invändigt.

Som ni ser på bilderna nedan så har även säljaren byggt till en helt fantastisk walk-in closet med glasdörr, inbyggda högtalare och radiostyrda rullgardiner. Därav det saftiga priset på 125 000 kr / kvm utgång. Mycket av inredning vi ser på bilderna är härliga designmöbler som hittas hos butiker som Rum21, Kika in!
Område: Östermalm, Stockholm
Rum: 2 st
Boyta: 64 kvm + balkong
Pris: 8 000 000 kr (Utgångspris)
Avgift: 2 440 kr / mån
Mäklare: Eklund Stockholm New York
Se mer information och fler bilder på lägenheten i Stockholm >>

Mäklarens egna ord

Fantastiskt fin och smakfullt renoverad 2:a om 64 mycket välplanerade kvadratmeter. Lägenheten är varsamt renoverad med stilrena färg- och materialval där man tänkt på allt in i minsta detalj. Många charmiga och tidstypiska detaljer har man bevarat såsom fiskbensparkett, stuckatur, takrosett, fönster med speglade och djupa fönsternischer samt höga golvsocklar. Stilrent kök och vardagsrum med balkong, badrum i marmor samt ett härligt sovrum med en fantastisk walk-in closet. Inbyggda högtalare och radiostyra rullgardiner. Lägenheten är belägen i en vacker fastighet i en välskött förening.

Lägenheten på Lill-Jans plan 3A

Välkomnande hall med god förvaring i garderober samt i platsbyggd sittbänk. I anslutning till hallen ligger det smakfullt renoverade badrummet som är helkalat i en klassisk marmor. Badrummet är utrustat med en stilren tvättkommod med en spegel ovanför, generös duschhörna, toalett, tvättmaskin och handdukstork. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en rymlig känsla med ett fantastiskt ljusinsläpp från två stora fönster samt en balkong. Sobert kök i vitt med en bänkskiva samt stänkskydd i marmor. Köket går i vinkel och har en praktisk köksö samt naturlig plats för matbord. Full maskinell utrustning såsom integrerad kyl och frys, ugn, induktionshäll, diskmaskin, kolfilterfläkt och vinkyl. Vardagsrummet har har plats för sällskapsdel har även utgång till en härlig balkong. Det mysiga och rymliga sovrummet som har plats för säng och annat möblemang har även ingång till en fantastisk walk-in closet. Genomgående ljusa ytskikt med väggar målade i vitt och ljusgrått samt en vitlutade och vaxad fiskbensparkett. Fönsterpartierna har radiostyrad rullgardinger och alla rum är utrustade med inbyggda högtalare. Här har inget lämnats åt slumpen utan varje detalj i lägenhet är noga avvägd för att skapa denna perfektion!
Text: Esny.se

Modern interiör med härlig, luftig planlösning

underbar-lagenhet-pa-lill-jans-plan-3a-till-salu-3

Plats för matbord och flera stolar i rummet

underbar-lagenhet-pa-lill-jans-plan-3a-till-salu-1

Öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum

underbar-lagenhet-pa-lill-jans-plan-3a-till-salu-4

Renoverat kök i modern touch, marmor och mässing detaljer

underbar-lagenhet-pa-lill-jans-plan-3a-till-salu-5

Stort, rymligt sovrum med plats för stor säng

underbar-lagenhet-pa-lill-jans-plan-3a-till-salu-2

Walk-in Closet med modern glasdörr

underbar-lagenhet-pa-lill-jans-plan-3a-till-salu-6

Badrum med marmor från golv till tak

underbar-lagenhet-pa-lill-jans-plan-3a-till-salu-7
Bilder: Esny.se

Related Posts