Inredningsnyheter från Vita Copenhagen - Boldliving.se
Tips & guider

Inredningsnyheter från Vita Copenhagen

Inredningsnyheter från Vita Copenhagen: Idag kan vi meddela att vi på Boldliving fått in en massa inredningsnyheter för hösten i sortimentet. Det danska designvarumärket Vita Copenhagen med sina fantastiska taklampor och bordslampor finns nu att köpa hos oss. Till riktigt bra priser också såklart. 

Ni hittar bland annat den mycket populära fjäderlampan Eos pendel i flera storlekar och färger. En mysig belysningsdetalj att placera i exempelvis sovrummet ovanför sängen. Den skapar en hemtrevlig stämning med sina mjuka former. Perfekt nu till hösten när man vill skapa värme i rummen hemma.

Vita Eos fjäderlampa

Vita Eos fjäderlampa grå Medium (45 x 30 cm)

Finns i färgerna grå, rök och vit samt storlekarna micro, mini, medium, large.

Ni hittar den grå lampan i medium här >>

VITA Acorn taklampa svart i Mässing

VITA Acorn taklampa i Mässing

Vita Acorn är också en mycket populär lampa från Vita Copenhagen. Den tillhör det senaste tillskottet i deras sortiment av taklampor. Lampan finns i både svart och vit. Sen med antingen koppar, mässing eller stål som detalj.

Här hittar ni den svarta varianten med mässing som detalj >>

VITA Acorn taklampa vit i mässing

VITA Acorn taklampa vit i koppar

Den vita varianten av Vita Acorn är också otroligt vacker och gör sig bäst som par. Hos oss på kontoret har vi satt upp tre stycken svarta Acorn med mässing ovanför ett soffbord i receptionen. Det är många gäster som kommenterar och ofta frågar vad det är för snygga taklampor.

Här hittar ni Vita Acorn i vit och mässing >>

Kort om Vita Copenhagen inredningsnyheter

Vita Copenhagen är bland annat kända för sin vackra Eos fjäderlampa pendel. En produkt som vi på Boldliving.se självklart har till försäljning. Alla deras lampor är framtagna med ett maximalt tänk gällande etiskt engagemang och miljöansvar.

I deras strävan efter skön design och hållbar inredning söker detta varumärke efter härlig harmoni och distinktion i det nordiska landskapet. Med inspiration från den råa naturen kring deras hem i hjärtat av Köpenhamn, Danmark tillverkar Vita deras fantastiska produkter. Läs mer om deras historia och hur varumärket jobbar med design och tillverkning här.

Related Posts