Inredningsinspiration på Gärdet i Stockholm
Inredningstrender

Inredningsinspiration på Gärdet i Stockholm

Inredningsinspiration på Gärdet i Stockholm: Vi blir alltid så glada när det dyker upp vackra boenden till salu på hemsidor som Hemnet och Booli med våra möbler. Denna gång är det en mycket vacker och modern lägenhet på Gärdet i Stockholm. Detta boende på 2 rum och kök med stor öppen planlösning har verkligen fått till det när det kommer till inredningen. 

Gärdet som ligger i norra delen av Stockholm är en stadsdel som brukar kopplas ihop med Östermalm även om det egentligen är en egen stadsdel. Området är känt för sina vackra grönområden, parker och 30-tals hus. Det är även här som det välkända och stora Gärdetsfältet ligger placerat med landmärket Kaknästornet.

Lägenheten som är på 40,5 kvm är nyrenoverad och fokus på möblering och inredning är skandinavisk design. Den snygga soffan som tyvärr inte kommer från oss passar väl in med marmorbordet och den snygga tavelväggen bakom.

Balkongen är också placerad mot det absolut bästa vädersträcket, nämligen söder. Det betyder att lägenheten har sol från morgon till kväll. Något som är fantastiskt för soldyrkaren på sommar och vår. Genom att den också ligger högst upp i huset har den minimal insyn och inget som hindrar solen att stråla fritt.

Inredningsinspiration med våra matstolar

Vi är väldigt glada att få se våra underbara matstolar placerade intill matbordet i den stora sociala ytan. De svarta stolarna med träben och fodrad sits är från Craftenwood och hittas i vår butik här på Boldliving.se.

Dessa är underbara stolar är några moderna favoriter som passar utmärkt in i det nordiska hemmet. Deras sköna sittdyna gör att du får en mjuk och skön sittplats att avnjuta antingen en måltid eller för att arbeta och vila. Hos oss på Boldliving.se hittar du också denna stol i vit. Dessa är några av våra mest sålda stolar och erbjuder inte bara en snygg design utan också en fantastisk hög kvalitet. Vi satsar hårt på att erbjuda dig som kund den absolut högsta kvaliteten på alla våra produkter.

Om ni vill kika in fler bilder av den snygga lägenheten på Brantingsgatan 23, Gärdet så kan ni klicka er vidare till Hemnet nedan.

Till annonsen på hemnet >>

Bilder på lägenheten

Inredningsinspiration på Gärdet i Stockholm

Inredningsinspiration på Gärdet i Stockholm

Inredningsinspiration på Gärdet i Stockholm

Bilder från Husmanhagberg.se

Related Posts