Höstens heta posters med mysiga motiv - Boldliving.se
Inredningstrender, Presenttips

Höstens heta posters med mysiga motiv

Höstens heta posters med mysiga motiv: Sommaren är över och hösten är på ingång. Även om det fortfarande är rätt varmt ute på dagarna så gör vi på Boldliving oss redo på en mysig och härlig höst. Vi vill då passa på och presentera några höstnyheter från vårt härliga sortiment av poster och tavlor. 

Under hösten är det stor säsong för både belysning, textiler och ljusstakar. Vem vill inte tända upp en mysig lampa eller bädda ner sig i mjuka bäddtextiler? Hos oss på Boldliving vill vi kunna erbjuda dig allt det bästa inom heminredning och det inkluderar allt detta ovan nämnt.

Men idag tänkte vi ge några tips på fem fantastiska posters som du kan fynda hos oss.

1. En snygg kaffeposter att hänga i köket

K som i Kaffe poster

När det blir lite kallare ute kan det vara skönt och sjunka ner i soffan med en varm dryck. Antingen kan det vara en kopp te men också en kopp kaffe. Denna härliga poster är grafiskt framtagen för att snyggt hängas upp i exempelvis köket. Men självklart fungerar den även fint i andra rum som vardagsrummet. På postern finns lite kuriosa omkring just kaffe som är rolig att läsa för alla.

Kolla in K som i kaffe här >>

2. Hitåt Ditåt poster med snygga indianpilar

Hitåt Ditåt poster

Gillar du roliga motiv så kan denna poster kanske vara något för dig? Den föreställer nämligen 6 st indianpilar riktade åt olika håll. Det vackra motivet passar utmärkt in i sovrummet eller på väggen i vardagsrummet. Ett tips är också att skapa din egna personliga tavelvägg med flera av våra snygga posters och affischer hos Boldliving.

Kika in Hitåt Ditåt poster här >>

3. Du är min bästa vän! Heta posters

Kompis poster

Vänner är något av det viktigaste man har. Dem står alltid där i både uppförsbacke och nedförsbacke. Denna gulliga poster har ett mycket viktigt budskap att föra fram. Nämligen vänskap. Men samtidigt som budskapet är den också lekfull med sina gulliga små figurer nedan. En poster som passar utmärkt att sätta upp i barnrummet där hemma.

Kika in kompis poster här >>

4. Klassisk koposter styckdelar nöt

Styckdelar Nöt poster

En vacker poster som håller i sig. Denna tidlösa poster med motiv utav en ko fortsätter att dekoreras i de flesta hem. Det är en fantastisk köksposter som gör att du håller koll på de viktigaste delarna på en ko. Med denna tavla kan du briljera när du och kompisarna diskuterar olika köttdelar inför kommande middag eller fest.

Kika in kopostern styckdelar nöt här >>

5. Personlig Stockholmskarta poster

Stockholmskarta

Kartor i alla dess slag har slagit som aldrig förr på marknaden. Som många säkert sätt är det inte ovanligt och se i både magasin och inredningsbloggar dessa motiv hängandes på väggen. Dessa har blivit några av de heta posters som nu säljs. Vi på Boldliving har valt och ta i vårt sortiment en lite unikare och roligare karta än den klassiska. Stockholmskarta poster har ett motiv som visar staden i siluett. självklart finns den i fler städer som exempelvis Göteborgskarta poster.

Du hittar alla posters med städer här >>

Related Posts