Hemnet tips|Inspiration

Hel fastighet till salu i Gamla Stan anno 1500-talet

Till salu i Gamla Stan: Det är inte varje dag som denna typ av objekt kommer ut på bomarknaden. Försäljningar av hela fastigheter brukar ofta gå under radar till personer som väntar på lista. Men inte denna.

Inredning och möbler är det lite tomt av men ni kan kanske skapa er egna bild av hur ni skulle inreda och dekorera denna drömfastighet.
» Läs också Eget gårdshus på 5 våningar mitt i centrala Stockholm
Nu har du chansen att köpa en hel fastighet i anrika Gamla Stan, Stockholm. Ett otroligt unikt objekt som härstammar från 1500-talet. Hela fastigheten består av fyra bostadsrätter om totalt ca 328 kvm, varav tre bostadslägenheter om total 232 kvm boarea + 14 kvm biarea, en lokal om 39 kvm bruksarea och källarutrymme om ca 42 kvm bruksarea. Här finns gott om plats för din familj och även vänner. Förutom boarea så ingår också Gamla Stans äldsta takterrass. En väl tilltagen och solig sådan med anor från mitten av 1700-talet, den ligger ovan Bredgränd med härlig vy över takåsar och vatten.
Område: Gamla Stan, Stockholm
Boarea: 271 kvm + 57 kvm biarea
Pris: 27 500 000 kr (Utgångspris)
Mäklare: Wrede
Kolla in fler bilder och information om fastigheten!

Så här beskriver mäklaren hos Wrede själv objektet i Gamla Stan: 
Det sk Wichmannska huset i Gamla Stan, med anor från 1500-talet och absolut närhet till såväl slott som vatten, utgör en spännande möjlighet att förvärva en hel fastighet i bostadsrättsform. Fastigheten består av fyra bostadsrätter om totalt ca 328 kvm, varav tre bostadslägenheter om total 232 kvm boarea + 14 kvm biarea, en lokal om 39 kvm bruksarea och källarutrymme om ca 42 kvm bruksarea. Därutöver Gamla Stans äldsta takterrass. En väl tilltagen och solig sådan med anor från mitten av 1700-talet, den ligger ovan Bredgränd med härlig vy över takåsar och vatten.
Ett sällsynt tillfälle för fysisk eller juridisk person att förvalta ett flexibelt boende väl lämpat för flera generationer, partiell uthyrning eller som ett eget Townhouse. Välkommen till en charmerande och anrik fastighet som utan vidare är att betrakta som essensen av Gamla Stan.
Text från Wrede.se
Hel fastighet till salu i Gamla Stan anno 1500-talet (9)
Hel fastighet till salu i Gamla Stan anno 1500-talet (10)
Hel fastighet till salu i Gamla Stan anno 1500-talet (1)
Hel fastighet till salu i Gamla Stan anno 1500-talet (2)
Hel fastighet till salu i Gamla Stan anno 1500-talet (3)
Hel fastighet till salu i Gamla Stan anno 1500-talet (4)
Hel fastighet till salu i Gamla Stan anno 1500-talet (5)
Hel fastighet till salu i Gamla Stan anno 1500-talet (6)
Hel fastighet till salu i Gamla Stan anno 1500-talet (7)
Hel fastighet till salu i Gamla Stan anno 1500-talet (8)Bilder från Wrede.se
Kolla in fler bilder och information om fastigheten!
 

Related Posts