Leverans och fraktkostnad hos Boldliving

  • Vid högtider och hög belastning kan leveransförseningar förekomma (Vi jobbar hårt för att alla paket ska komma ut så snabbt som möjligt).
  • Hos oss på Boldliving.se erhåller du som kund alltid fri frakt (om inget annat anges).
  • Normal leveranstid på varor som finns i lager är 1-3 arbetsdagar från det att vi har mottagit din beställning.
    (Detta är förutsatt att DHL/Postnord håller sina lovade leveranstider).
  • Vi skickar alla våra paket med DHL eller Postnord. Vilket val som görs beror på storleken av paketet på din beställning. Detta är de två ledande postbuden i Sverige och Norden, så att du kan vara säker på att din produkt hanteras på bästa sätt.

Ej uthämtad försändelse / Felaktig adress

Ej uthämtad försändelse debiteras en avgift av från 320 kr inkl. moms för att täcka våra frakt- och administrationskostnader.
Ny fraktkostnad tillkommer om försändelsen ska skickas på nytt.

Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du ta emot paketet och skicka tillbaka det till oss. Om detta inte görs kommer paketet gå i retur till oss efter 14 dagar och du debiteras för returfraktkostnaden. Denna summa är för frakt- och administrativa kostnader. Betalas inte denna kostnad, lämnas kravet till inkasso.

Vid fraktfri leverans fastställs ny fraktkostnad på försändelsens vikt/volym.

Transport DHL

DHL

DHL finns i över 200 länder och områden över hela världen och är världens mest internationella företag inom transport. Med en arbetsstyrka på mer än 350 000 anställda globalt, tillhandahåller DHL lösningar för ett nästan oändligt antal logistikbehov.

Postnord transport
Postnord

PostNord är den ledande leverantören av transporter inom Norden. De säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark.