Leverans och fraktkostnad hos Boldliving

  • Vid högtider och hög belastning kan leveransförseningar förekomma (Vi jobbar hårt för att alla paket ska komma ut så snabbt som möjligt normalt inom 1-5 vardagar).
  • Hos oss på Boldliving.se erhåller du fri frakt vid köp över 499 kr.
  • Normal leveranstid på varor som finns i lager är 1-5 arbetsdagar från det att vi har mottagit din beställning.
    (Detta är förutsatt att DHL/DB Schenker/Postnord håller sina lovade leveranstider).
  • Vi skickar alla våra paket med DHL, DB Schenker eller Postnord. Vilket val som görs beror på storleken av paketet på din beställning. Detta är de tre ledande postbuden i Sverige och Norden, så att du kan vara säker på att din produkt hanteras på bästa sätt.
  • Avisering sker till det telefonnummer/E-post/Postadress som lämnats vid köptillfället. Påminnelse skickas alltid ut innan paketet returneras till oss som ”ej uthämtat paket”.
  • Retur görs av dig vilket betyder att du kan välja vilken transportör som du känner dig bekväm med. Viktigt är dock att alltid ha spårningsnummer tillgängligt.

Vid fraktfri leverans fastställs ny fraktkostnad på försändelsens vikt/volym.

Transport DHL

DHL

DHL finns i över 200 länder och områden över hela världen och är världens mest internationella företag inom transport. Med en arbetsstyrka på mer än 350 000 anställda globalt, tillhandahåller DHL lösningar för ett nästan oändligt antal logistikbehov.

Postnord transport
Postnord

PostNord är den ledande leverantören av transporter inom Norden. De säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark.