Gör det själv (DIY)|Inspiration

Fixa vårinredningen hemma på nolltid

Fixa vårinredningen hemma på nolltid: Nu när solen äntligen börjar titta fram igen så börjar det bli dags och inreda för vår och sommar. Det har under april varit riktigt fram och tillbaka med regn, snö och sol blandat dagligen. Men nu tar vi oss snart in i maj som ofta är en månad där värmen och ljuset hittar plats. 
Vi på Roomly har några smarta knep och tips på hur du får det vårfint hemma på nolltid. Vilka utemöbler som är trendiga för året samt hur du dekorerar för härliga sommarkvällar på balkong, terrass eller i trädgård.

Städa undan till våren

När ljust börjar ta sig in i hemmet är det extra viktigt och hålla fönster rena. Se därför till och tvätta fönstren och kanske byta till snygga vira linnegardiner. Många har kanske också vitmålade golv som på vintern lätt kan bli smutsiga. Se till att städa dessa så behöver du inte gömma det fina golvet med mattor. Ljuset reflekteras otroligt vackert i det ljusa gamla träet.
Härlig vårinredning

Vackra blommor i hemmet

Våren är också årstiden när blommor och växter florerar. Detta ska du ta vara på. Se till och plocka fram dina fina vaser alt köp några nya. Sen placerar du vackra tulpaner på exempelvis matbordet eller soffbordet hemma. Du kommer snabbt se en härlig förändring som ger atmosfär om ljusare tider. Har du ingen vas så funkar en snygg karaff lika bra. Kanske i vissa fall bättre då det ger en mysig och personlig touch i hemmet.
Fixa vårinredningen hemma på nolltid - Boldliving.se
Bild fotograferad för Ikea Livet hemma, 160121.

Måla om till vårinredningen

Är du kanske en person som älskar och ta steget längre när det är årstidsbyte? Att måla om en vägg eller sätta tapet är inte så krånligt som man tror. Ofta ger detta en mycket stark förändring mot det bättre i bostaden. Kanske vill du måla upp en vårig fondvägg men fortfarande är orolig om den kommer passa hela året? Sätt då upp lite snygga tyger på väggen istället. Det skapar en liknande känsla men med möjligheten att byta ut snabbt när det inte längre passar i ditt hem.
Vårinredningen
foto ikea.se
Lycka till och se nu till att ta vara på varje soltimme du kan under maj.
 

Related Posts