Hemnet tips

Exklusiv etagevåning på Humlegårdsgatan 7

Exklusiv etagevåning på Humlegårdsgatan 7: Hösten är här och det betyder att bostadsmarknaden återigen är på högvarv. Genom att vi själva på Roomly varit på några visningar nu under september kan vi egen erfarenhet säga att det inte var lite folk representerade. Höst och vår är alltid högt tryck och borallyt fortsätter uppåt. Vi har hittat en riktigt vacker, modern sekelskiftspärla som är värd att visa upp lite extra.

Men kanske är du ute efter lite större boende? Här har vi hittat en helt fantastisk våning på Östermalm i Stockholm. Adress Humlegårdsgatan 7, 4 rum och kök, boyta på 110 kvadratmeter och två våningar. Det är mäklaren Lagerlings som står för försäljningsprocessen. Det är något speciellt med etagevåningar och verkligen när det gäller ett tyst mysigt gårdshus från 1870 som detta.
Kika in bilderna på våningen nedan och kommentera gärna på vår Facebooksida vad du tycker och tänker när du ser denna pärla till salu!
Glöm inte heller att kika in lite inredning för hösten. Tiden att byta ut de ljusa färgerna på dina prydnadskuddar och textiler till lite mörkare.
Område: Östermalm, Stockholm
Storlek: 110 kvm
Rum: 4 st
Pris: 13 750 000 (Utgångspris)
Mäklare: Lagerlings
Se mer information och bilder från Östermalmsvåningen på Lagerlings hemsida >>
Här beskriver mäklaren själv objektet:

Etagevåning på Humlegårdsgatan 7

Högst upp i tyst gårdshus från 1870 ligger denna exklusiva etagevåning med öppen planlösning. Våningen har längsgående balkonger och en fantastisk volym. Stort exklusivt kök med rymligt matplats. Vardagsrum med dubbel takhöjd. Två sovrum samt klädkammare. Övre plan med biblioteksdel och arbetsdel. En exklusiv och charmig våning med mycket karraktär. 2 tr. Ej hiss. Välskött och representativ fastighet i mycket gott skick. Förening med mycket god ekonomi.

Lite kort om Östermalmstorg

Östermalmstorg är platsen för dig som vill ha liv och rörelse. Här lever torghandeln nästan året om och Östermalms berömda saluhall ”hallen” i dagligt tal, lockar många. Här ligger den populära restaurangen Lisa på Torget och Nybrogatan kryllar av caféer och restauranger.
Längs Humlegårdsgatan ligger några av Östermalms äldsta hus och härifrån är det inte många steg ner till Stureplan. Längs Sibyllegatan har man vacker utsikt mot Hedvig Eleonora Kyrka, enligt många Östermalmare den vackraste kyrkan i Stockholm. Lite längre ner på gatan ligger det gamla Kronobagerietsom idag är Musikmuseeum. I full verksamhet är däremot Riddarbageriet runt hörnet. Här bakas bl.a. Sveriges bästa surdegsbröd.
Text från Lagerlings.se
exklusiv-etagevaning-pa-humlegardsgatan-7-1
exklusiv-etagevaning-pa-humlegardsgatan-7-2
exklusiv-etagevaning-pa-humlegardsgatan-7-3
exklusiv-etagevaning-pa-humlegardsgatan-7-4
exklusiv-etagevaning-pa-humlegardsgatan-7-5
Bilder från Lagerlings.se

Related Posts