Eos VITA Copenhagen Fjäderlampa
Presenttips, Tips & guider

Eos VITA Copenhagen Fjäderlampa

Eos VITA Copenhagen Fjäderlampa: Graciös och stilren design inspirerad av den nordiska naturen! Lätt som en fjäder, ändå ståtlig och full av bländande charm. Det är Eos VITA Copenhagen Fjäderlampa som hela inredningsvärlden tagit till sitt hjärta. Fjäderlampan Eos finns i tre olika färger och i en mängd storlekar, från lilla Eos micro till Eos XXL.

Eos VITA Copenhagen Fjäderlampa

Lampan Eos micro och mini har en förtrollande look. Fjäderlamporna skapar ett stilrent men ändå starkt intryck i alla typer av inredningsstilar. De kan med fördel användas hängande i grupp, eller sittandes på en Vita tripod. Beroende på tripodens storlek så kan du välja att ha fjäderlampan i fönstret, på bordet, en byrå eller bredvid soffans mysigaste hörn.

Eos VITA Copenhagen Fjäderlampa

Inredning och design från VITA Copenhagen hos Boldliving

VITA Copenhagens innovativa paketeringslösningar – Stor design i liten förpackning

Eos VITA Copenhagen Fjäderlampa

När du handlar inredning och design från VITA Copenhagen hos Boldliving.se, så är du med och påverkar vår gemensamma miljö i en positiv riktning.

Fjäderlampornas ljus är mysigt, elegant och avslappnande. VITA Eos har neutrala och harmoniska färgpaletter som skapar en välkomnande känsla i hemmet.

För de större rummen, eller för dig som vill åstadkomma en riktigt snygg och sensuell effekt, så finns VITA Eos fjäderlampa i de mäktiga storlekarna x-large och xx-large.

Eos VITA Copenhagen Fjäderlampa

VITA Eos lyser upp dina rum på ett unikt och distinkt sätt. Fjädrarnas mjuka lätthet och det varma magiska ljuset måste upplevas.

Eos VITA Copenhagen Fjäderlampa

Här kan du läsa mer om fjäderlampan Eos från VITA Copenhagen, bland annat om hur fjädrarna inhämtats. (Frågor & svar om Vita Copenhagen). Har du några frågor angående dessa underbara och populära lampor har vi en hjälpsam kundtjänst. Du hittar vår kundservice via livechat, telefon, e-post och Facebook. Varmt välkommen in i en fantastisk värld av dansk design och skandinavisk inredningsstil.

Nedan hittar du alla lampor från det danska varumärket Vita Copenhagen.

Våra lampor från Vita Copenhagen

Related Posts