Trender

Ellos home lanserar ny kollektion vintage 60-tal

Ellos home lanserar ny kollektion vintage 60-tal: Sommaren är här och semestertider börjar ta fart. Men samtidigt som detta har Ellos visat upp sin kommande kollektion i deras sektion för heminredning. Ellos Home som vi bland annat erbjuder dig som besökare här på Roomly.se har nu visat upp höstens härliga produkter.

Ellos Homes kollektion kommer att släppas nu i början av augusti och erbjuder en hel del nyheter och snygga vintagefynd. Som ni kommer se på bilderna nedan kan man klart och tydligt se att inspiration är hämtad från 60-talet. Till detta har man också satsat på nytänkande och mod att förändra. Hela serien och kollektionen kommer ha ett stort fokus på hållbarhet och självklart som alltid med Ellos vara miljöanpassat.

– Vi blandar nya och gamla föremål som vi har handplockat och känner extra mycket för. Allt skapar en harmonisk känsla och är en hyllning till vår formgivningshistoria, säger Ulrika Sjövall, designchef Ellos Home.

Vintage från Rörstrand, Kosta Boda och Höganäs

Ellos Home nya vintageprodukter har som egenskap att komma från en massa olika platser runt om i Sverige. Den kommer att bestå av vaser, ljuslyktor och dekorationer. Det kommer vara ett noga handplockat sortiment och endast finnas en produkt av varje. I den vintagekollektion som släpps kommer det finnas produkter från kända varumärken som Rörstrand, Kosta Boda och Höganäs. Allt detta kommer att säljas hos Ellos med start den 8 augusti.
Kika in smakproven på de kommande produkterna från Ellos nedan!
Stol i trä Lash Ellos
Super snygg stol i trä Lash. Pris 1799 kronor. Bordslampa med mässingsfot för 699 kronor.
Ellos fåtölj Palma i beige
Stolen på bild Alec, 1999 kronor. Den finns även i fler färger, natur, brun och grå. Köksbordet Magnus, 3999 kronor. Mjuk och skön fåtölj Palma i beige, 1499 kronor.
dagbädd Hope ellos roomly
Mörkblå dagbädd Hope för 3999 kronor. Mysiga kuddar och skön pläd hittas till pris mellan 49 och 299 kronor.
Ellos vintage tavla
Ellos tavla för 499 kronor, vaser för mellan 149 kronor och 399 kronor. Tänk på att det endast finns en av varje till salu.
Vitrinskåp Tula Ellos vintage
Vitrinskåp Tula 4999 kronor. Runda soffbordet Signe vintage, 2999 kronor. Fåtölj Lennox, finns i färgerna rosa och en blå färg, 2299 kronor.
byrån Folke från Ellos vintage
Den snygga byrån Folke från Ellos nya kollektion AW17. Pris på 5999 kronor. Härlig vintage som blandas med tavlor och mindra dekorationer i vintage. Mer om vad vintage betyder hos wikipedia.

Related Posts