Boldliving välkomnar Hilke Collection
Inredningstrender, Presenttips

Boldliving välkomnar Hilke Collection

Formex är över för denna höst. Vilken mässa! En massa fantastiska inredningsprodukter från några av Europas absolut duktigaste formgivare och varumärken. Vi på Boldliving var självklart på plats för att inspireras men också kika på höstens nyheter.

Denna månad välkomnar vi ett nytt härligt varumärke till vår butik. Hilke Collection är ett relativt nytt varumärke som fått stor spridning i sociala medier. Varumärket är skapat av den duktiga Giovanna Hilke från Linköping. Januari 2015 var startpunkten för det egna varumärket Hilke Collection, som under flera månader tidigare hade planerats upp. ”Vi lanserade egendesignade marmorbord, med otrolig vacker marmor från Italien. Det bästa är att kunden själv får välja design, marmorskiva och färg – vi tillverkar och kunden hjälper till att designa. På så sätt blir varje bord unikt. Anledningen till varför jag ville börja arbeta med marmor är för att det är ett levande material och man vet aldrig hur slutprodukten kommer se ut eftersom alla marmorskivor är olika”. Sommaren 2016 blev startskottet för lansering av nya produkter och ett helt annat tänk. Det var produkter i 100% mässing och namnet blev Hilke Collection.

Nyheter från Hilke Collection

Nu har vi på Boldliving fått äran att sälja hennes fantastiska produkter som inte mer än annat kan kallas unika. Varje produkt kommer också i snygga presentförpackningar, oavsett du har målet att ge bort till någon du gillar eller till dig själv. Helheten av produkten skapar en lyxig känsla som både vi gillar men vi också vet att ni kommer göra.

Från Hilke Collection finner du hos oss vackra ljusstakar i både 100 procent mässing samt förnicklad mässing (silver). Dessa i två storlekar och höjder för att snyggt kombineras tillsammans med de härliga herrgårdsljusen i flera olika färger. Helt droppfria och fria från farliga ämnen. Ja, dem är också handstöpta.

Kika också in de underbara vaserna Amico i förnicklad mässing. Finns i två storlekar och kommer sätta en unik prägel på ditt hem.

Nedan finner du vårt utbud av detta fantastiska varumärke som du säkert kommer få se mer av i flera inredningsmagasin och på bloggar. Fantastiska gåvor att ge bort som födelsedagspresent, bröllopsgåva eller doppresent.

Produkter från Hilke

Related Posts