Boldliving skänker utrustning till sjukhusen
Inredningstrender

Boldliving skänker utrustning till sjukhusen

Som många säkert är medvetna om råder det just nu stor brist av skyddsutrustning hos nästan alla sjukhus och vårdcentraler i Sverige. Vi på Roomly AB och Boldliving har valt att göra det vi kan för att stötta upp landstinget och den svenska sjukvården. Under veckan som kommer har vi bestämt att skänka ca 700 st skyddsmasker till Karolinska universitetssjukhuset i Stockholm.

Den pågående coronapandemin har redan utsatt svensk sjukvård för mycket svåra prövningar. Ett av de största bekymren är materialförsörjningen, eller kanske snarare bristen, då sjukhus runt om i landet börjar få slut på skyddsutrustning till sin personal.

På torsdag kommer vår lastbil att lämna lagret med material och bege sig till Karolinska. I lastbilen finns 700 skyddsmasker paketerade och öronmärkta för den otroligt duktiga sjukvårdspersonal som just nu jobbar hårdare än någonsin med att hjälpa våra sjuka. Vi vet efter samtal med flera sjukhus och personer i branschen att det just nu är nästintill katastrof gällande utrustning i hela landet. Därför vill vi samtidigt uppmana andra företag och privatpersoner som har muskler även nu under den ekonomiska situationen att göra detsamma. Samla in produkter som ni vet att personal inom sjukvården skulle kunna behöva. Be kunder, leverantörer, vänner och familj om hjälp. Även den lilla gåvan kan göra stora avtryck.

Efter att vår leverans kommit fram till sjukhuset under torsdagen kommer vi fortsätta försöka få fram så mycket vi kan för fortsatt stöttning.