Boldliving inför Fri Frakt på allt
Inredningstrender

Boldliving inför Fri Frakt på allt

Från och med april 2020 kommer vi på Boldliving.se erbjuda alla kunder fri frakt på alla köp oavsett ordervärde. Den fraktkostnad på 49 kronor som vi haft tidigare avskaffas och även ordergränsen på 499 kronor.

För att göra köpupplevelsen ännu bättre hos oss när du handlar teknikprodukter, trådlösa hörlurar, smartklockor och produkter inom sport & fritid tar vi nu bort frakten. Detta är ett beslut som togs i mars och börjar gälla idag. För oss är det viktigt att du som kund alltid blir nöjd med ditt köp och att hela processen från val av produkt till att du har den hemma går smidigt.

Fri Frakt på allt oavsett ordervärde

Vi har som mål att lyssna på våra kunder och hela tiden förbättra saker i vår butik och affär för att göra fler nöjda med sitt köp. Detta är ett beslut som vi hoppas att alla kommer gilla starkt. Dock kommer vi inte kunna ta bort den returavgift som tas ut om du som kund väljer att ångra ditt köp av någon anledning. En frakt med ett av våra fraktbolag är en stor kostnad som inte är en tjänst som säljer utan en tjänst som ingår när du handlar på nätet. En service för att du inte ska behöva ta dig till en fysisk butik för att eventuellt handla.

Fler fraktalternativ med hemleverans

Till detta kommer vi också att erbjuda fler fraktalternativ i form av hemleverans av även mindre produkter. Detta då många inte vill eller inte kan ta sig till ombud. Hemleverans till dörr är en tjänst från Postnord som vi tror kommer bli väldigt populär i framtiden.

Vi på Boldliving.se tillsammans med Roomly.se önskar alla en trevlig påsk och en härlig kommande vår och sommar. Som alltid uppdaterar vi vår butik med nya härliga produkter till bra priser kontinuerligt. Så håll er uppdaterade med en massa smarta prylar som kommer presenteras under våren.