Roomly nyheter

Nu startar vi Black Friday på heminredning

Nu startar vi Black Friday på heminredning: Nu börjar det dra ihop sig. Vid klockan 00:00 i natt kommer vi på Roomly.se köra igång kanske den största shoppingdagen i Sverige någonsin. Hos oss kommer ni kunna finna tiotusentals möbler, dekorationer, sängar, soffor. Även stolar, matbord, textiler, vinglas, taklampor, bordslampor, garderober samt mycket mycket mer upp till 70 procent rabatt. Genom att vi har möjlighet och erbjuda produkter från över 35 inredningsbutiker runt om i Sverige kommer vi vara en av Sveriges största och bästa plats att fynda rätt heminredning till rätt pris.

Heminredning Black Friday

Alla produkter som är på rea kommer att finnas tillgängligt så länge lagret räcker. Därför rekommenderar vi er att vara ute i god tid för att verkligen fynda just den artikeln du är ute efter. Vi vet att just dem där snygga designmöblerna snabbt försvinner. Så se till att vara redo redan klockan 00:00 vid midnatt för att vara säker på att plocka hem din favorit.
Besök vår kampanjsida för Black Friday inredning och spara den som ett bokmärke för att komma ihåg.
Vi kommer att hålla kampanjen igång över hela helgen, från fredag 25 november till söndag 27 november. Så du kommer ha god tid på dig att söka fram din dröm inredning till fyndpris.
Black Friday kallas i USA den dag som infaller dagen efter Thanksgiving (som är den fjärde torsdagen i november). Det är USA:s största shopping- och readag. Tillsammans med Cyber Monday tre dagar senare markerar det starten på julhandeln och många amerikaner börjar juldekorera och shoppa. Många besöker föräldrar eller andra släktingar under Thanksgiving, vilket ofta innebär en resa, och de arbetar därför inte på fredagen, utan kan till exempel ägna sig åt shopping
Vill ni veta mer om Black Friday och dess historia kan ni besöka wikipedia för mer bakgrundsfakta.

Related Posts