Hemnet tips|Inspiration

Avicii säljer sin lägenhet i Sverige

Är du intresserad av att se hur Avicii bor i Sverige? Nu har du chansen. Tim Bergling mer känd som artisten Avicii säljer nu nämligen sin Östermalmsvåning och bilderna finns att ta del för allmänheten.Förutom att lägenheten är i toppskick så är det dekorationerna i hemmet som står ut allra mest. Kolla in rustningarna som står placerade i vardagsrummet.

Det var inte längesen som den 26-åriga house-stjärnan köpte sig ett nytt boende i Los Angeles. Ett enormt hus med alla möjliga bekvämligheter på 650 kvadrat. Detta kan vara anledningen till att det nu är dags för en försäljning av lägenheten i Stockholm där han bott under en längre period.
Område: Östermalm, Stockholm
Boyta: 69 kvm
Rum: 2 st
Pris: 6 900 000 kr (Utgångspris)
Mäklare: Eklund Stockholm New York
Kika in mer info och bilder på objektet hos mäklaren >>
Så här beskriver mäklaren själv Aviciis lägenhet på Östermalm:
Ett helt unikt boende med en svårslagen utsikt! Vindsvåning om 69 kvm i absolut toppskick och med två altaner. Välplanerad och genomgående exklusiva materialval och hög standard. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till ena altanen med magnifik utsikt. Fint, avskilt sovrum med utgång till ytterligare en altan. Badrum med både badkar och dusch . Gott om förvaring, smakfulla materialval. Platsbyggt kök från Vicco med vitvaror från Gaggenau. Utsikten måste vara en av Östermalms absolut bästa. Mycket välskött förening och attraktivt läge.
Text från Esny.se

avicii-lagenhet-stockholm (7)
avicii-lagenhet-stockholm (1)
avicii-lagenhet-stockholm (2)
avicii-lagenhet-stockholm (3)
avicii-lagenhet-stockholm (4)
avicii-lagenhet-stockholm (6)
avicii-lagenhet-stockholm (5)
 
Bilder från Esny.se

Related Posts