Hemnet tips

15 tips på julklappar till mamma och pappa 2017

15 tips på julklappar till mamma och pappa 2017: Nu är det inte långt kvar. Visst, det är några månader men sett till tiden så börjar det sakta men säkert närma sig jultider. Oktober är en härlig månad när vi får träffa på höstens riktiga ansikte. Löven börjar färgas till mer bruna, röda och orangea färger. Hösten är för mig en underbar tid där man får chans att verkligen mysa till det där hemma. 
Nu under hösten kommer vi på Roomly.se se till att alla ni besökare och kunder hos oss får ta del av det absolut bästa tipsen på inredning och dekoration. Som många säkert redan vet är det främst belysning och textiler som brukar stå i fokus under denna årstid.
Men hösten är också en period där det kan vara smart att förbereda sig inför årets julklappstips. Om drygt en månad är det dags för årets största rea-dag, nämligen Black Friday. Ett utmärkt tillfälle att passa på och fynda de absolut bästa julklapparna till familjen. Vi tänkte tipsa om 15 julklappar som vi gissar kommer bli en riktig hit i år.

Udda julklappar till mamma

Leonardo rödvinset med gravyr

8 tips på julklappar till familjen 2017
Det här underbara rödvinsetet är en perfekt gåva till vem som helst! Leonardo är en vacker glaskaraff med två tillhörande vinglas. Du får välja en egen gravyr som kommer graveras på både karaff och glas. För den som fyller jämnt, ett par som nyligen gift sig eller för något annat finare tillfälle, är detta en riktigt bra present!

Led-lampa Kaktus

Vass design! Får vi lov att presentera: en kaktusformad LED-lampa. Välj om du vill placera den på skrivbordet eller hänga den på väggen.Självklart passar den gröna belysningen även perfekt som en present till den inredningsintresserade vännen.

Designad väggkruka

15 tips på julklappar till mamma och pappa 2017 - Boldliving.se
Den här unika designade väggkrukan gör det lättare förvandla ett rum till ett paradis. Häng upp den på väggen och se hur miljön förändras! Du kan använda dem som blomkrukor eller som förvaring för diverse prylar. Allt ser snyggt ut i dessa krukor.

Sky-plants

Vänd upp och ner på inredningen i hemmet. Dessa krukor är något helt annorlunda och förändrar sättet vi ser på växtdekorationer. Krukorna är gjorda för att hänga upp och ner från taket så att du kan få grönska i fler hörn av hemmet.

Självvattnande blomkruka

Ser din basilika lite hängig ut? Verkar oreganon vara trött? Då ryker dessa små och själv-vattnande djur ut och räddar dina örtväxter. Gudomligt söta krukor med en liten tunga som alltid ser till att jorden hålls fuktig.

Esmeralda-vas från Philippi

Denna vas ger blommorna en fantastisk scen. Visuellt ser det ut som att vaserna med blommorna svävar fritt och graciöst i luften. Denna present är ett bra exempel på god design som kommer uppskattas av alla som älskar skönhet och stil.

Blommig doftspridare i kub

En evigt vacker blomma som frigör behagliga dofter samtidigt som den imponerar med sina fascinerande färgförändringar. Dessa söta blommor i kubvaser är det bästa genomförandet av doftspridning vi vet. Välj mellan två olika dofter och bred ut en bekväm atmosfär hemma.

Modernt vinställ för flaskor och glas

Detta praktiska vinställ blir snabbt ett blickfång och favorit-dekoration i hemmet. I stället finner vinet sin plats i rampljuset och blir en del av inredningen. En present som kombinerar funktionalitet och modern design.

Doftträd

Vintern är här och semestern är äntligen inom synhåll. Nu börjar också tiden för mysig och vacker vinterinredning. Vad sägs om denna gåva som kombinerar klassisk vintrig skönhet med underbara dofter. Den doftande grenen vilar i en elegant och frostdimmig vas som ger den rätta vinterkänslan.
 
Se fler roliga julklappstips till mamma >>

Udda julklappar till pappa

Ostkniv set

En mycket praktisk ostkniv med set för finsmakaren. Alla delar sitter mycket bra i handen. Alla ostälskare kommer att älska den här presenten! Det här setet innehåller allt du behöver för att kunna njuta av ost på det bästa sättet, och du är utrustad för vilken typ av ost som än läggs upp på fatet.

Whiskyglasen Diamanten

15 tips på julklappar till mamma och pappa 2017 - Boldliving.se
Hundar kanske anses vara människans bästa vän, men whiskyglasen ”Diamanten” blir fort alla whiskyälskares bästa vän. En riktigt elegant present till den som vill dricka sitt eldvatten med den värdighet det förtjänar!

Whiskyglas ”on the rocks” med kylkula och tång

Perfekt för whisky ”on the rocks”. Denna lilla uppsättning med whiskyglas, kylkula och tång innehåller allt du behöver för perfekt njutning och allt som gör konsumtionen av whisky till en riktig upplevelse. En perfekt gåva till finsmakarna i ditt liv!

Världens öl: set med 6 st glas

Öl smakar bäst om det dricks ut rätt glas. En engelsk stout serveras i en pint och en tysk veteöl serveras givetvis i ett högt, smalt glas. Upplev Europas ölkultur med detta set bestående av sex stycken glas. I vilket land hittar man den godaste ölen? En perfekt present för malt- och humleälskaren som vet hur man får ölen att smaka som allra bäst.

Whisky Wedge – för perfekt kyld whisky

Låt oss presentera en riktigt cool medhjälpare för whiskyn. Denna kylmetod är inte bara praktisk utan ser också riktigt bra och professionell ut. Whisky Wedge kyler den ädla drycken utan att späda den. En perfekt gåva som serverar kall whisky med fyllig smak.

Kaffekopp med tankmätare

Är muggen halvtom eller halvfull? Det är en av de filosofiska funderingarna som kan uppstå när man dricker ur en mugg med en bränslemätare som indikerar när det är dags att fylla på med kaffe.
Se fler roliga julklappstips till pappa >>
Det här är bara några av en massa smarta julklappstips som vi kommer att komma med i god tid innan jul. Men vi har fått så många förfrågningar på presenter, julklappar och annat relaterat till denan artikel så vi tänkte det kunde vara kul redan nu. Det härliga med dessa tips ovan är att de fungerar minst lika bra att ge bort som födelsedagspresent eller inflyttningspresent. Så kika in länkarna ovan. Självklart fungerar pappas och mammas tips till andra i familjen också.

Related Posts