Vita Eos micro i handen inredningstrender
Inredningstrender

8 inredningstrender som lockar i höst

8 inredningstrender som lockar i höst: Nu är det dags att plocka undan allt det vita och ljusa. Gör er redo för mörka, murriga färger, stora mönster och härligt rustika inredningsdetaljer. Vi på Boldliving.se har kikat in några av de kanske största inredningstrenderna som gäller nu i höst. Hos oss hittar du härliga inredningsdetaljer och möbler som kommer att passa in hemma hos dig denna höst.

1. Fram med rostiga material inredning i höst

På hösten är det mörka färger som står i fokus. Mer nyanser av brunt, vinrött och lila går i linje med allt från prydnadskuddar till väggfärger. Dessa kombineras snyggt tillsammans med mörkblåa inredningsdetaljer.

2. Inspiration från skogen

Hösten bjuder på mycket mörka färger och grönt är kanske den hetaste. Med inspiration från skogen hittar vi härliga mossgröna detaljer i textilerna. Även om marmortrenden håller i sig skiftar det en aning mot att vi inreder med mer växter och gröna toner.

3. Inspiration från 70-talet

Nu är det 70-talet som tar över. Mycket murrig färgpalett, heltäckningsmatta, växter och dekoration på väggen. Trenden från 70-talet hittar vi också i många former av rökiga glasverk och metaller i glans.

4. In med lite kallare toner

Förvaringsboxar Svensk Marmor Boldliving.se

Den blåa färger är fortfarande mycket trendig. Mörka färger kombineras med snygga metaller som mässing, koppar eller silver. Kika in varumärket Hübsch.

5. Rustik keramik hetta inredningstrender i höst

Rustika stilar dominerar just nu. Handgjorda stengods och serveringsartiklar som tallrikar, koppar och skålar. Vi har redan sett Ikeas kommande kollektion där mycket keramik visats upp. Kolla in varumärket Bloomingville.

6. Mycket naturmaterial och trä

Vi kunder redan i våras se att trä och naturmaterial började ta trend. Nu efter sommaren ser vi mer klart att växter tillsammans med mycket trä dominerar. En skandinavisk inredning med inspiration från IB Laursen. Hos oss hittar ni en massa härliga möbler och inredningsdetaljer med detta som inspiration.

7. Metaller som glänser

Guld, silver, mässing och koppar håller i sig fortfarande. Metallerna breder ut sig ordentligt på inredningsmässorna och i inredningsbutikerna. Det är glänsande och borstade metaller som gäller och mässig med en rustik känsla, antikt.

8. Se till att måla kladdigt

Det är nu väldigt populärt med stänkmålning. Aldrig har denna metod varit mer inne som nu. Vi hittar stänkmönstret på allt från kaffekoppar, porslin till tapeter. Se till att låta din kreativitet flyga fritt.

Related Posts