Inspiration

5 Snygga taklampor i mässing 2015

5 Snygga taklampor i mässing 2015: Är du ute efter ny belysning i hemmet? Kanske är det en taklampa du söker? Mässing har under året blivit otroligt populärt och syns mer och mer i våra hem. Även ute på restauranger och i affärer har de börjat inredas med detta sköna material.

Vi på Roomly har listat 5 snygga taklampor i mässing som vi tycker har något extra att kolla in. Följ listan nedan och kommentera gärna med egna förslag och tips på vilka taklampor ni anser bör vara med på listan.
* Denna lista över de snyggaste taklamporna i mässing bygger på statistik från Roomly.se

1. Gino Sarfatti 30 Light Chandelier – Mässing

lig346412-gino_sarfatti_ceiling_light_30_balls-2_1.jpg
Impressive design from 1958 Modern style chandelier Is available as a 30 or 50 light chandelier Glamorous and iconic, the Gino Sarfatti Chandelier is a modernist take on a traditional chandelier. It is made up of either 30 or 50 candelabras, each attached to the central steel column by a straight arm. This is balanced by the exposed curve of each light’s cable, which is designed to mimic the shape of a classic chandelier.
Visa produkt >>
Pris: 3577 kronor

2. A330S Pendel, Mässing

107490.jpg
A330S Pendel från Artek, formgiven av Alvar Aalto 1939. Lampan är tillverkad i mässingbelagd stål. Den har en sladd i vit plast och blir väldigt stilig att hänga i vardagsrummet eller över matbordet. Visa produkt >>
Pris: 3900 kronor

3. Aston Lampa, Mässing

129098.jpg
Aston lampa är en av 5 snygga taklampor från House Doctor. En liten fönsterlampa som kan liknas med en ananas till utseendet. Den är tillverkad av stål med en mässingbeläggning och har ett rutformat mönster. En mycket snygg detalj i fönstret eller taket. Till lampan medföljer en svart sladd.
Visa produkt >>
Pris: 660 kronor – Bra pris!!

4. Etch Shade Taklampa, Mässing

113064.jpg
Etch Shade taklampa från Tom Dixon. En snygg taklampa som är inspirerad av den rena logiken i matematik. Etch taklampa består av metallark som digitalt etsats sitt mönster. Mönstren i lampan skapar en mängd fina skuggor när den är tänd.
Visa produkt >>
Pris: 4950 kronor 

5. Network Pendel, Mässing

129241.jpg
Network pendel från Bloomingville. En snygg, enkel och modern lampa som ser ut som ett skal av en lampskärm, och mer behövs inte. När den är släckt blir den en cool inredningsdetalj och när den tänd ger den funktion samtidigt som den är fin. Visa produkt >>
Pris: 1749 kronor
* Vill ni se fler taklampor i mässing kan ni hitta dessa här -> Taklampor i mässing

Related Posts