3 tips på hur du syns i mörkret
Inspiration, Lifestyle, Presenttips

3 tips på hur du syns i mörkret

3 tips på hur du syns i mörkret: Hösten är här och det betyder också att mörkret kommer med stormsteg, oavsett vi vill eller ej. När det blir mörkt är det otroligt viktigt att man ser till att synas ordentligt i både trafiken och skogen. Det är mycket vanligt att f0lk idag glömmer detta och istället klär på sig en mörk jacka och ett par mörka byxor. I trafiken en mörk kväll är det nästan omöjligt för en biltrafikant att upptäcka objekt eller personer som inte har reflexer på sig. Är du klädd i mörka kläder syns du inte förens på 20-30 meters avstånd, men genom att använda reflexer kan du blir du synlig på redan 125-500 meters avstånd.

1. Reflexväst syns i mörkret

Reflexväst - reflexsele

Pris: fr 179 kr / st

Detta är nog en av de smartaste alternativen så du syns i mörkret. Denna snygga och framförallt smarta reflexväst gör dig synlig på upp mot 500 meters avstånd från billyktor. Det är en billig försäkring att dra på innan promenaden. Vår reflexsele är enkel att dra på och fästs med ett smart click-on-spänne som kan justeras för att anpassas efter din passform. Det är en “one size fits all” dvs kan justeras till allt från XS till XXXL.

2. Justerbara reflexband syns i mörkret

Smart reflexband (2-pack)

Pris: fr 149 kr

Våra smarta reflexband är nog en av de mest vanliga och populäraste alternativen. Det är helt enkelt ett par justerbara reflexband som enkelt kan fästas vart som helst på kroppen. Det vanligaste är att placera den antingen på armarna eller benen. Men det går också självklart att placera dem på ryggsäck, jacka, hund eller annat föremål. Våra reflexband kommer i 2-pack!

3. LED-lampor syns i mörkret

LED-mössa uppladdningsbar

Pris: fr 199 kr / st

Om reflexer inte är din grej finns det också andra smarta funktioner att ta till för att synas i mörkret. Reflexer är framtagna av ett material som gör att ljuset reflekterar och är väldigt effektivt i mörker. Men du kan självklart också placera starka LED-lampor så du syns. Här kommer vår fantastiska uppladdningsbara mössa med LED in i bilden. Med denna snygga och värmande mössa kommer du hitta rätt i mörkret utan att frysa om hjässan. Enkelt är detta en laddningsbar mössa utrustad med LED-teknik. Lampan på framsidan är väldigt stark och funktionell med sina 3 olika ljuslägen att välja mellan med en enkel knapptryckning. Detta är en perfekt produkt att använda under löprundan, promenaden eller helt enkelt där du behöver extra ljus i mörkret.

Related Posts