Boldliving öppnar upp på Siggesta gård julmarknad
Tips & guider

Boldliving öppnar upp på Siggesta gård julmarknad

Boldliving öppnar upp på Siggesta gård julmarknad: Nu på lördag och söndag 8 & 9 december kommer vi på Boldlivng.se öppna upp en liten pop-up store på den stora julmarknaden på Siggesta Gård, Värmdö ca 35 min från Stockholms City. Vi kommer tillsammans med över hundra andra försäljare erbjuda fantastiska produkter med tema jul och mys.

Från oss på Boldliving.se kommer ni kunna finna härliga juldekorationer, textiler, ljusstakar samt mycket mer perfekt till kommande julhelgen. Det kommer också finnas en rad härliga tips på julklappar som du antingen kan ge dig själv eller någon du tycker om. Design är alltid årets julklapp och består länge.

Årets mysigaste julmarknad

Siggesta Gård ligger som nämnt ovan ca 35 minuter utanför Stockholms city på Värmdö. Bor ni i närheten, har vägarna förbi eller vill ha en mysig och julig dag rekommenderar vi att ni kommer förbi.

Julmarknaden har öppet mellan 11.00 och 16.00 både lördag och söndag 8 och 9 december.

Mer information om julmarknaden på Siggesta Gård finns ni via denna länk – Siggesta Gård.

Hoppas vi ses där!