Handgjorda inredningsdetaljer från Hilke Collection
Inspiration|Trender

Handgjorda inredningsdetaljer från Hilke Collection

Är du ute efter fantastiska handgjorda inredningsdetaljer? Då kan vi idag rekommendera ett nytt populärt varumärke. Inredningsbutiken Boldliving.se besökte årets Formex i augusti för att ta del av höstens nyheter 2018. 
Boldliving.se som är en svensk inredningsbutik på nätet har under året växt sitt sortiment ordentligt. Med en ökning på fler än 13 nya varumärken fortsätter butik att utöka. Näst på tur är det svenska varumärket Hilke Collection. Om du inte redan känner till Hilke så är det ett relativt nytt varumärke som fått stor spridning i sociala medier och inredningsmagasin. Deras fokus ligger i att tillverka och formge handgjord skandinavisk inredning med en touch av italienskt. Visst låter det spännande? Ja, det är det också. Deras produkter är originella i sitt utförande och designen fungerar att inreda med i alla olika inredningsstilar.

Vackra handgjorda inredningsdetaljer med stil

Januari 2015 var startpunkten för det egna varumärket Hilke Collection, som under flera månader tidigare hade planerats upp. “Vi lanserade egendesignade marmorbord, med otrolig vacker marmor från Italien. Det bästa är att kunden själv får välja design, marmorskiva och färg – vi tillverkar och kunden hjälper till att designa. På så sätt blir varje bord unikt. Anledningen till varför jag ville börja arbeta med marmor är för att det är ett levande material och man vet aldrig hur slutprodukten kommer se ut eftersom alla marmorskivor är olika”. Sommaren 2016 blev startskottet för lansering av nya produkter och ett helt annat tänk. Det var produkter i 100% mässing och namnet blev Hilke Collection.
Tillsammans med Boldliving.se har nu Roomly tagit in sortimentet i produktkatalogen. En massa vackra ljusstakar i både mässing och silver, glasunderlägg och coasters i marmor samt helt fantastiska herrgårdsljus i 9 olika färger. Och för att inte glömma deras underbara vaser, helt handgjorda i 100% äkta förnicklad mässing. Kika in sortimentet hos både oss på Roomly och Boldliving för att inspireras i höst och vinter.
Som ett extra plus till det hela kommer alla produkter i presentaskar. Något som också gör detta till en perfekt gåva att ge bort i bröllopspresent, födelsedagspresent och doppresent. Så som tips på present rekommenderas dessa starkt.
Varumärket beskriver sig och sina inredningsdetaljer såhär:

Svensk Design med rötter från italien, skapas ett genuint och harmoniskt varumärke – tillverkat för hand med kärlek. Ständigt utvecklande och samma känsla för design och kvalité. Alla våra produkter är handgjorda, vilket innebär att små ojämnheter kan förekomma. Använd mässingputs för att få en ny lyster av din mässingprodukt.

Välkommen in och kika!

Related Posts