Elce Living kuddar
Presenttips

Textilier från Elce Living nu i sortimentet

Glada nyheter! Vi växer så det knakar och har under 3 månader fått in över 10 nya varumärken i vår butik. Ett av dessa är det svenska varumärket Elce living. Ett varumärke med unik design och inspiration från världens alla hörn och kulturer. Häng med så berättar vi lite mer om Elce Living.

Idag kan vi stolt presentera det fantastiska varumärket Elce Living som en del av vårt sortiment på Boldliving.se. Detta härliga märke är kända för sin snygga design och mycket höga kvalitet på textilier. Elce har varit med en hel del i många kända magasin,  tidningar och TV. Elle Decoration, Sköna Hem, Älskade hem, TV4 och Tara är några av dem som visat upp dessa underbara produkter.

Elce [El-see] Living är ett livsstilsmärke för det roliga och fantastiska folket. Deras uppdrag är att skapa stilfull heminredning med klassiska mönster i moderna färger. Elce Living tror starkt att ett hem är den viktigaste platsen och vill göra det så mysigt och elegant som möjligt! Något som vi på Boldliving också tycker.

Varumärket är grundat av Tiina Wilén, en passionerad resenär som finner sin inspiration från städer, arkitektur, mode och natur. Alla samlingar är kända för den smakfulla blandningen av färger och mönster – inspirerad av de vackraste platserna på jorden.

“Vi samlar inspiration runt om i världen, och varje design är uppkallad efter några av våra favoritfläckar. Vi älskar omklädningsrum i samordnade färgscheman och bra material. Ett hem för mig är ett bra ställe att njuta av med vänner och familj. Som en mamma till små barn förstår jag behovet av vackra produkter med bra kvalitet, säger Tiina.

Deras mönster är klassiska och uppdaterade med moderna färger, och blandas bra med alla stilar. Vi älskar hur geometriska progressioner skapar harmoni och djärva uttalanden samtidigt. Kortfattat älskar Elce rena linjer, symmetri och balans i inredning. Vi älskar också blandningen och mönster för ett intressant utseende hemma. Alla material är av naturmaterial av högsta kvalitet och alla produkter är resultatet av noggrann handgjord färdighet. Spana in fler butiker på nätet här!

Du hittar alla produkter från Elce Living nedan. Perfekt inredning för dig som vill skapa en lyxig och unik personlig stil hemma.

Textilier från Elce Living

Kuddfodral Shanghai, svart (50 x 50 cm)

469 SEK 349 SEK
Lägg i varukorg

Related Posts