Nu finns Softybags uppblåsbara soffor i sortimentet
Presenttips

Nu finns Softybags uppblåsbara soffor i sortimentet

Nu finns Softybags uppblåsbara soffor i sortimentet: Nu är sommaren här på riktigt. De senaste 2-3 veckorna har hela Sverige haft stor sol under hela dagarna. Temperaturen är upp mot 30 grader, fantastiskt eller hur? Nör sommartiderna börjar närma sig är det ett perfekt läge att se sig om på vilka roliga sommarprodukter man kan tänka sig att handla in för året. Vi kan idag meddela att vi fått in en unik och väldigt smart produkt som kommer göra din sommar skön och avslappnad. 

Softybag är en fantastiskt smart uppblåsbar loungesoffa som du kan ha med dig överallt. Genom sin lilla storlek nedpackad i den lilla påsen som ingår kan du ta med dig soffan på stranden, campingen, klipporna eller till vännernas trädgård. Du kan till och med använda den som en extra säng om du ska sova över hos någon. Den är nämligen så mjuk att du kommer somna direkt när du lägger dig i den. Nej nu överdriver vi lite men jag tror du kan tänka dig. Genom att stoppningen i soffan består av 100% luft så skapar detta ett mjukt underlag som är svårt att framställa med material.

Vi måste ändå säga att naturen omkring oss är rätt obekväm. Kanske tänker du vilken dröm det vore att kunna ta med dig din soffa i vardagsrummet till stranden för lite sommarhäng? Det är precis detta som SoftyBag erbjuder. Även om det inte är just den soffan du har i vardagsrummet. En uppblåsbar soffa för skönt häng!

Boldliving har fyllt på lagret med 6 stycken olika färger som speglar sommaren. Ljusa och glada färger som påminner dig om värmen och ledigheten. En av sommarens absoluta storsäljare och en måste ha pryl.

Hur fungerar Softybags uppblåsbara soffor?

Innan du hittar den perfekta “spotten” där du vill lägga dig för att koppla av är hela soffan förpackad i en medföljande väska. I denna är loungesoffan inte större än en necessär. När du sedan tar fram den och viker ut är det enkelt att fylla den. Du blåser helt enkelt upp den genom att svepa din SoftyBag fram och tillbaka ett par gånger i luften med öppningen på ena sidan. När den är uppblåst rullar du ihop kanten och knäpper spännet, sedan kan du luta dig tillbaka och njuta! Formen gör att du sitter skönt oavsett om du har SoftyBag för dig själv eller delar den med några vänner.

Du hittar våra SoftyBags nedan. Gör dig redo för att lata dig på en uppblåsbar loungesoffa i sommar!

Uppblåsbara soffor från SoftyBag

Related Posts