Vackra brickor med kända byggnader i Sverige
Presenttips

Vackra brickor med kända byggnader i Sverige

Vackra brickor med kända byggnader i Sverige: Våren är här på riktigt. Det märks helt klart när man tittar ut från fönstret och möts av en stark sol mitt på dagen. Idag vill vi på Boldliving.se välkomna några fantastiskt vackra brickor för alla smaker och inredningsstilar. 

Brickan är kanske en av det absolut bästa uppfinningarna inom servering. En produkt som alltid kommer till användning. Antingen är det till ditt morgonkaffe och smörgås eller kanske när det är dags att servera förfriskningarna på grillfesten en sommarkväll. Brickor är också en perfekt inredningsdetalj att ställa fram ljuslyktor, ljusstakar och vaser med härliga blommor på. Idag vill vi visa upp några nya fantastiska brickor som kommit in i vårt sortiment under veckan.

Sverigemotiv är ett svenskt varumärke som fokuserar på att erbjuda snygga posters på kända byggnader i främst Sverige men också runt om i världen. Nu har företaget och varumärket även släppt en kollektion bestående av brickor till hemmet. Här kan du nu välja bland otaliga brickor, alla med unika och snygga motiv. Vi på Boldliving.se har samlat fina tryck av allt från kända broar och arenor till monument, slott, väderkvarnar och mycket mer. Kanske har du en stad som du älskar att besöka? Eller saknar du din hemort?

Varför inte beställa en bricka med ett passande motiv? Vi erbjuder olika storlekar och former på våra brickor, bland annat kan du beställa både rektangulära och runda modeller. Våra grafiska tryck ger genast brickan en mer modern touch och en smakfull design som passar i de flesta inredningsstilar, oavsett om du har en avskalad och trendig stil eller något mer ombonad. Letar du efter en speciell present? Varför inte överraska en vän med en snygg bricka som passar personen perfekt? Kolla igenom alla de olika motiven för att hitta det som känns mest tilltalande och passande för personen i fråga. Här finns både motiv av kända byggnader och platser i Sverige men även i övriga världen.

Här nedan ser du en massa snygga brickor från bland annat den nya serien från Sverigemotiv!

Handla vackra brickor till hemmet

Bambubricka med ben (Sängbricka)

399 SEK
Läs mer