Vårens nyheter från Strömshaga inredning
Inredningstrender, Inredningsstilar

Vårens nyheter från Strömshaga inredning

Vårens nyheter från Strömshaga inredning: Våren närmar sig med stormsteg. Solen har börjat visa sig på riktigt och graderna är på väg uppåt. Detta betyder också att vi på Boldliving.se kommer fylla vårt härliga sortiment med ny fantastisk heminredning. Först ut i butiken är ett nytt spännande varumärke med stort fokus på skandinavisk inredning och tidlös formgivning. 

Strömshaga Sweden grundades sin verksamhet redan 1973 med en liten butik i ett gammalt rivningshus i Alingsås. I mars 2007 såldes butiken i Alingsås som idag lever vidare i samma stil och atmosfär. Förutom en fin inredningsbutik så bedriver varumärket Strömshaga även en grossistverksamhet med försäljning av en stor del av butikssortimentet till andra butiker i Skandinavien. På senare tid har intresset av grossistverksamheten vuxit sig ännu större. Under 2010, efter en intensiv höst och förhandlingar på andra sidan klotet, så kom startskottet för Strömshaga AB.

Såhär beskriver varumärket sig själva:

“Vi drivs av visionen att kunna bidra med en unik känsla till varje hem med inspiration tagen från svunna tider. Lantlig, industriell och retro heminredning ligger oss varmt om hjärtat för tillfället.”

Samarbetet mellan Boldliving.se och Strömshaga är långsiktigt och du kan därför känna dig trygg när du köper inredning och belysning från oss. Hittar du inte en produkt från Strömshaga hos oss kan du enkelt höra med vår kundtjänst på mail eller telefon, så beställer vi hem den till dig!

Vårens nyheter och samarbetet

Vårt mål med samarbetet är att ge dig som kund den absolut bästa upplevelsen när det kommer till att hitta härlig skandinavisk design från kända varumärken. Därför är det också viktigt att vi får höra vad du som kund är ute efter så vi kan erbjuda dig just det som söks. Under 2018 kommer också sortimentet att fyllas på kontinuerligt med härliga produkter.

Kika in alla våra produkter från Strömshaga här nedan!

Produkter från Strömshaga

Kuddfodral Sammet Gul (50 x 50 cm)

299 SEK 149 SEK
Läs mer

Related Posts