boldliving-slapper-vackra-glas-fran-leonardo
Presenttips

Boldliving släpper vackra glas från Leonardo

Boldliving släpper vackra glas från Leonardo: Idag kan vi stolt meddela att vi här på Boldliving.se öppnat upp kategorien Servering. Inom denna kategori kommer vi presentera en massa härliga och snygga vinglas, dricksglas, champagneglas med mera. Tillsammans med lanseringen av kategorien har vi ett nytt spännande varumärke från Tyskland. Leonardo är en av Europas ledande glastillverkare och ligger i framkant när det kommer till både design och hållbarhet. Förutom att det är glas som material är dessa produkter även de mest tåliga vi har sett på marknaden. 

Glasen från leonardo är framtagna för att passa in perfekt i det skandinaviska hemmet. Inspirationen kommer från medelhavet, närmare bestämt Italien vilket säger en hel del. Det är där man vet i vilka vinglas man ska dricka det goda vinet samt hur dessa ska vara utformade för att maximera smaken. Till en början kommer fyra kollektioner finnas tillgängliga hos oss. Detta är Spiritii, Chateau, Puccini och Daily. Alla dessa med sina personliga känslor på design. Exempelvis Chateau är en mer lyxig känsla samtidigt som Puccini är mer modern. Puccini har redan kommit bli en favorit bland våra kunder. Mycket också för att priset på dessa glas är väldigt mycket lägre än sett till många liknande varianter på marknaden.

Förutom glas så erbjuder vi också en massa kul produkter inom vaser, karaffer och dekoration från Leonardo. Du hittar hela deras sortiment hos oss här.

Kan också passa på och tipsa om att det är en hel del spännande varumärken på ingång hos oss nu under våren. Då vi nyligen var på besök på inredningsmässan Formex har vi skrivit ner trendiga och super härliga varor som snart meddelas. Följ oss gärna på Facebook, Instagram och genom vårt nyhetsbrev. Då missar du inga spännande nyheter, rabatter och kampanjer.

Trevlig fortsättning tillvidare önskar vi alla er från oss på Boldliving.se!

Related Posts