Stor vinter-rea på inredning och möbler
Inredningstrender, Tips & guider

Stor vinter-rea på inredning och möbler

Stor vinter-rea på inredning och möbler 2018:Nu är det nytt år och det firar vi på Boldliving.se med härliga fyndpriser på inredning och möbler. Vår vinter-rea erbjuder fantastiska priser på designprodukter från flera skandinaviska varumärken som Vita Copenhagen, Villa Collection samt en massa fler. Varför inte passa på och köpa hem den populära och helt underbara fjäderlampan Eos från Vita Copenhagen eller den snygga runda spegeln Round från Villa Collection. Just nu till låga priser.

Tillsammans med vår vinter-rea vill vi också passa på och meddela om att vi också släpper en ny sektion som vi kallar lagerrensning. Denna sektion kommer kontinuerligt att uppdateras med produkter som vi måste sälja ut från vårt lager. Detta gör att du kan hitta varor till mycket låga priser även om vi inte har några speciella kampanjer rullande på sajten. Det kan också vara returvaror som kommit tillbaka till oss från kunder som ångrat sitt köp. Dessa är inte skadade eller defekta på något sett utan helt nya.

Kolla in lagerresning hos oss.

Gott nytt år önskar vi från Boldliving.se till er alla!

Related Posts